Aanbiedingen

Regelmatig hebben wij leuke aanbiedingen voor je. Houd deze pagina dus in de gaten. 

Bezoek op 14 juli onze Noord-Korea middag

Ben jij ook zo benieuwd naar fascinerend Noord-Korea? Kom dan op zaterdag 14 juli 2018 naar onze Noord-Korea informatiemiddag op ons kantoor in Amsterdam.

Van 13.00 tot 15.00 uur organiseren we een speciale middag waarbij Noord-Korea centraal staat. Onder het genot van een hapje en een drankje kom je alles te weten over dit boeiende land.

Kom gerust langs, want wij helpen je graag bij het maken van de beste reiskeuzes. Meld je hier aan.

Blijf altijd als eerste op de hoogte...

Wij hebben het hele jaar door leuke acties. Houd onze pagina goed in de gaten.

Je kunt je ook inschrijven op onze nieuwsbrief zodat je geen reisnieuws zult missen.

Eén keer per vier weken
ben je dan verzekerd van relevante reistips, de wetenswaardigheden van onze collega's die zelf ook veel reizen, de leukste kleinschalige hotelletjes en onze persoonlijke favorieten.

Zelf kun je natuurlijk ook berichten en reisverslagen aanleveren. We plaatsen graag jouw persoonlijke belevenis in onze nieuwsbrief!

Boek je reis met KLM vanaf Arnhem, Nijmegen, Maastricht of Eindhoven

Het is mogelijk om je internationale vliegticket met KLM te boeken vanaf centraal station Arnhem, Nijmegen of Maastricht. Ook is het mogelijk om vanaf Maastricht Airport of Eindhoven Airport te reizen. Op vaste tijden kun je gebruik maken van de KLM shuttlebus die je gratis naar Schiphol brengt. 

Zo bespaar je een retour treinkaartje van en naar Schiphol of parkeerkosten tijdens je verblijf op je vakantiebestemming. De bus zal te allen tijde rijden, ook met weinig passagiers. 

Wil je gebruik maken van de shuttle bus van KLM? Geef dit bij je offerteaanvraag aan ons door zodat wij je internationale vliegticket vanaf Maastricht, Eindhoven, Arnhem of Nijmegen kunnen inboeken.

YourWay2GO en derden gebruiken cookies (en andere technieken) om de website te analyseren, deze gebruiksvriendelijker te maken, social media aan te kunnen bieden en u op en buiten de website relevante aanbiedingen te tonen. Door gebruik te maken van de site, stemt u hiermee in. Meer lezen.