Gratis een bezoek aan Trinidad

De leukste manier om kennis met de stad te maken is wat ons betreft per bici-tour en slapen in een casa particular. Daarom nu deze superleuke aanbieding!

ACTIE: boek vóór 4 juli je reis naar Cuba en je krijgt de bouwsteen Trinidad cadeau

Stel voor 27 juni met één van onze reisspecialisten jouw reis naar Cuba samen, boek vóór 4 juli en je krijgt de bouwsteen Koloniaal Trinidad met bici-tour cadeau.

In Trinidad lijkt de tijd stil te hebben gestaan. Geen auto’s, maar fietstaxi’s en paardenkarren rijden over de met klinkers geplaveide straatjes van het oude stadje dat op de Unesco Werelderfgoedlijst staat. Trinidad moet je gezien hebben! De leukste manier om kennis met de stad te maken is wat ons betreft per bici-tour en slapen in een casa particular.

Je verblijft in een casa particular in het centrum van Trinidad. Je bent dan te gast bij een Cubaanse familie, met je eigen comfortabele kamer en privé douche en toilet. Bij aankomst wacht je een warm welkom. Het huis is gebouwd in koloniale stijl en smaakvol ingericht. Met een paar minuten lopen ben je in het historische centrum.

De bici-tour is de ideale manier om het dagelijkse leven in Trinidad te leren kennen. Je wordt meegenomen naar de levendige buitenwijken van Trinidad. De route gaat langs scholen, tabaks- en sigarenfabrieken, een wasserij, een keramiekwerkplaats, lokale verkopers van vers fruit en rietsuikerlimonade, en nog veel meer. Zo krijg je een completer beeld van het leven in dit mooie koloniale stadje.

Dit zijn de voorwaarden

Stel voor 27 juni met één van onze reisspecialisten jouw reis naar Cuba samen, boek vóór 4 juli en je krijgt de bouwsteen Koloniaal Trinidad met bici-tourcadeau.

De spelregels:

  • vraag je reisvoorstel aan van vrijdag 16 juni t/m maandag 26 juni 2017
  • boek je reisvoorstel van vrijdag 16 juni t/m maandag 3 juli 2017
  • deze korting is alleen geldig voor reizen met vertrek in 2017
  • het landarrangement heeft een waarde van minimaal van € 750, - per persoon (minimaal 2 personen) met verblijf in casas particulares (strandbestemmingen uitgezonderd)
  • deze actie geldt voor alle gepubliceerde Cuba rondreizen en voor Cubareizen op maat.
  • je verblijf in Trinidad is in een casa particular en niet in te ruilen voor een verblijf in een hotel of resort 
  • bij langer verblijf in Trinidad betaal je alleen het verschil bij. 
  • deze actie is geldig in combinatie met vaste klantenkorting, niet geldig in combinatie met eventuele andere acties.

Nieuwsgierig geworden? Neem eens een kijkje bij onze Cuba rondreizen en bouwstenen.