Azië

Een Azië rondreis biedt enorm veel keuze. Tussen de tempels van India en de excentrieke steden van Japan ligt een diverse wereld van uitbundige natuur, eeuwenoude tradities en door jungle overwoekerde steden. De overheerlijke keuken is een extra reden om af te reizen naar dit grote werelddeel. Bekijk hieronder onze Azië reizen.

De teakhouten U-beinbrug van Amarapura is een van de hoogtepunten van je reis door Birma, vandaag de dag beter bekend als Myanmar. Dit unieke land is een van de meest authentieke van de regio.
YourWay2GO stelt individuele reizen samen naar Borneo, geheel op maat! Maleisisch Borneo biedt de reiziger een fantastische natuurreis. De flora en fauna in de verschillende nationale parken is zeer afwisselend. 
De voornaamste reden voor veel reizigers om naar Cambodja te gaan, is het prachtige tempelcomplex van Angkor. Maar in dit fascinerende land valt nog zoveel meer te zien en te ontdekken...
Altijd al eens de Grote Muur willen bewandelen of per fiets het platteland van Yangshuo willen beleven? Stel zelf je China rondreis samen en verbaas je over de variatie van dit immense land. 
India is een absolute must voor elke reiziger. Bezoek wereldwonder Taj Mahal, heilig Varanasi of de backwaters in het zuiden. Wie oog heeft voor schoonheid, geniet tijdens een India rondreis met volle teugen.
Tijdens je rondreis langs de ontelbare eilanden van Indonesië kom je in aanraking met oude culturen, bruisende steden, een vriendelijke bevolking en, niet onbelangrijk, heerlijk eten.
Plan een reis naar Japan en bezoek trendy wereldsteden als Tokyo en Kyoto, ontmoet leerling-geisha's en laat de sushi je smaken! Of maak mooie fietstochten of wandelingen over het Japanse platteland.
Bouw je eigen Laos reis. Bezoek het prachtige Luang Prabang en de koloniale hoofdstad Vientiane of maak in het noorden lange trektochten. Tip: maak een boottocht over de Mekong.
Maak tijdens je Maleisië reis o.a. kennis met de hoofdstad Kuala Lumpur, het koloniale Melaka en de schitterende natuur van de Cameron Highlands met haar groene theeplantages. 
De met tempels bezaaide, uitgestrekte vlaktes van Bagan kun je niet overslaan tijdens je Myanmar rondreis. Reis daarna door naar het uitgestrekte Inlemeer en Koninklijk Mandalay.
Wil je naar Nepal reizen, maar wel zoals jij het wilt? Een trekking in de Himalaya, een bezoek aan Bhaktapur
en Kathmandu en neushoorns spotten in Chitwan National Park… Mogelijkheden in overvloed!
Noord-Korea staat bekend als misschien wel het meest gesloten land ter wereld. Reis met ons mee en vorm je mening op basis van je eigen ervaringen! Ontdek alle Noord-Korea bezienswaardigheden.
Een reisroute maken voor Sri Lanka kan nog best lastig zijn. Dit mooie eiland heeft namelijk zo ontzettend veel diverse bezienswaardigheden. Bekijk onze Sri Lanka rondreizen en bouwstenen.
De overheerlijke keuken, oogverblindende tempels, bruisende steden, tropische eilanden, bergstamdorpjes en ongekende gastvrijheid maken Thailand tot dé perfecte vakantiebestemming!

Tibet is het land van de Dalai Lama, het Potala paleis en het Yandrokmeer. Geniet van de spectaculaire ruige natuur van de Tibetaanse hoogvlakte en maak het kloosterleven van dichtbij mee.
Laat je rondrijden in een cyclo in het hectische Hanoi. Bezoek tempels in Ho Chi Minh en ontspan op de stranden. In charmant Vietnam valt nog veel te ontdekken op historisch, cultureel en culinair gebied.