Prachtig Granada

Beschrijving

Granada – een prachtige, kleurrijke stad aan de oevers van het Meer van Nicaragua. Wandel door de authentieke straatjes en proef zo de sfeer van het rijke verleden.

Bewonder de felgekleurde kathedraal aan het Parque Central, dat bekend staat als het bruisende hart van de stad. In deze groene, rustgevende oase vergeet je even helemaal dat je midden in de stad bent. Neem plaats op een van de vele bankjes en geniet van de gezellige drukte om je heen. 

Loop gerust naar binnen bij de kleine winkeltjes die bekend staan om de verkoop van handgemaakte souvenirs en om het heerlijke traditionele eten. Bezoek tijdens je wandeling ook de centrale markt waar je de meest verse producten kunt kopen zoals fruit,kaas en vlees.

In het chocolademuseum kun je zelf chocolade maken waarna je plaats neemt aan de bar en geniet van een smaakvolle chocolade cocktail

Bezoek vanuit Granada absoluut gigantische vulkanen zoals de Masaya en de Mombacho. Uit de krater van de Masaya kringelt nog steeds rook naar boven.

In het felblauwe en weidse Apoyo kratermeer kun je heerlijk zwemmen en lekker eten bij een van de restaurantjes.

Tijdens een boottochtje langs de Islatas de Granada, een archipel van honderden eilandjes, kun je apen, vogels en andere dieren zien. Er staan ook luxe huizen staan van rijke Nica's en zelfs een oud, Spaans fort.

Programma

Dag 1: Granada

El Almirante

Dag 2: Granada

Dit hoogtepunt is opgenomen in de volgende rondreizen

Todo Nicaragua

15 dagen - 14 nachten

Granada - Isla de Ometepe - San Juan del Sur - San Ramon - Selva Negra - Estelí - León

Rij met je eigen huurauto langs de mooie koloniale steden van Nicaragua. Geniet van de prachtige natuur op Isla de Ometepe en van de stranden bij San Juan del Sur. In San Ramon bak je tortillas met de lokale bevolking. 

vanaf

1733,- p.p.

Costa Rica & Nicaragua

17 dagen - 16 nachten

San José - Tortuguero - Arenal - Monteverde - San José - Granada - San Juan del Sur - Isla de Ometepe

Combineer de uitbundige dierenwereld van Costa Rica met koloniale pracht en zon, zee en strand in Nicaragua. Je reist met je eigen huurauto.

vanaf

1921,- p.p.

Turbo Nica

10 dagen - 9 nachten

Managua - León - Estelí - Selva Negra - Granada

Tijdens deze korte stedentrip reis je met de klok mee rond het Meer van Xolotlán. Onderweg ontdek je de gevarieerde natuur en de gastvrijheid van Nicaragua.

vanaf

922,- p.p.

  • Zorgvuldig door ons samengesteld
  • Kies je rondreis
  • Pas je hotel, excursie en vervoer aan
  • Kies je bouwstenen
  • Bepaal de vertrekdatum
  • Wij doen de rest

Zelf je reis samenstellen

  • Kies je vertrekdatum en startpunt 
  • Stel je route stap voor stap samen
  • Pas je hotel, excursie en vervoer aan
Stel zelf je reis samen