Strand en surf bij Juan del Sur

Beschrijving

Het kleine vissersdorpje San Juan aan een schilderachtige baai heeft veel te bieden. Van ziplinen in de omliggende heuvels en een divers nachtleven tot prachtige, stille stranden.

De stranden aan de baai zelf nodigen al uit tot ontspannen zwemmen en zonnebaden. Aan de boulevard staan leuke restaurantjes en barretjes. Een klimpartij brengt je naar Cristo de la Misericordia, het grote christusbeeld dat over de baai uitkijkt – het uitzicht is de moeite waard.

In de heuvels net buiten het dorpje kun je over een afstand van zesentwintighonderd meter, langs zeventien kabels ziplinen. De langste kabel is langer dan 328 meter.

In de omgeving van San Juan del Sur vind je prachtige stranden. Deze dragen bijzondere namen. Zo vind je de stranden La Flor en El Coco aan de zuidkant en Maderas en Ocotal aan de noordkant.

Deze afgelegen stranden bieden een oase van rust, bijzondere rotspartijen, gladde zandvlaktes en prima golven om op de surfen. Je kunt al van te voren een lesje boeken - kijk maar eens bij de excursies.

San Juan del Sur staat ook bekend om zijn nachtleven. Aan het strand staan leuke restaurants en cocktailbars en ook in de kleine straatjes van het vissersstadje kun je tot diep in de nacht doorgaan.

Programma

Dag 1: San Juan del Sur

Colonial

Dag 2: San Juan del Sur

Dit hoogtepunt is opgenomen in de volgende rondreizen

Todo Nicaragua

15 dagen - 14 nachten

Granada - Isla de Ometepe - San Juan del Sur - San Ramon - Selva Negra - Estelí - León

Rij met je eigen huurauto langs de mooie koloniale steden van Nicaragua. Geniet van de prachtige natuur op Isla de Ometepe en van de stranden bij San Juan del Sur. In San Ramon bak je tortillas met de lokale bevolking. 

vanaf

1733,- p.p.

Costa Rica & Nicaragua

17 dagen - 16 nachten

San José - Tortuguero - Arenal - Monteverde - San José - Granada - San Juan del Sur - Isla de Ometepe

Combineer de uitbundige dierenwereld van Costa Rica met koloniale pracht en zon, zee en strand in Nicaragua. Je reist met je eigen huurauto.

vanaf

1921,- p.p.

  • Zorgvuldig door ons samengesteld
  • Kies je rondreis
  • Pas je hotel, excursie en vervoer aan
  • Kies je bouwstenen
  • Bepaal de vertrekdatum
  • Wij doen de rest

Zelf je reis samenstellen

  • Kies je vertrekdatum en startpunt 
  • Stel je route stap voor stap samen
  • Pas je hotel, excursie en vervoer aan
Stel zelf je reis samen