De tweedaagse Incatrail

Beschrijving

De tweedaagse Incatrail is de ideale manier in korte tijd de beroemde Inca paden te verkennen.

Je reist per trein naar het beginpunt van je wandeling. Een stevige dagetappe brengt je via de indrukwekkende ruïnes van Wiñay Huayna en de Zonnepoort ‘Intipunku’ naar Machu Picchu.

Je overnacht in een eenvoudig hotel in Aguas Calientes en als je tijd hebt kun je uitgebreid genieten van de warmwaterbronnen in het dorp.

De volgende dag heb je alle tijd om de beroemde Incastad uitgebreid te bezoeken. In de middag reis je per trein weer terug naar Cuzco. 

Belangrijk
Wegens grote populariteit en het beperkt aantal toegangskaarten per dag is het raadzaam de Incatrail minstens een half jaar van te voren te boeken. Voor het hoogseizoen (juni tot oktober) wordt zelfs ook wel de termijn van een heel jaar genoemd. Boeken bij YourWay2GO betekent nog niet dat je plaats op de Incatrail is gegarandeerd

Bij boeking zullen wij de Incatrail reserveren. Pas na bevestiging door onze lokale agent in Peru is jouw plaats op de Incatrail definitief. Tijdens de Incatrail worden tenten, levensmiddelen en kookgerei gedragen door dragers. Zelf draag je je persoonlijke bagage, inclusief je slaapzak. Mocht je een persoonlijke drager willen huren (hij draagt tot 15 kilo), dan zul je dat bij boeking moeten aangeven. Naderhand een drager bijboeken is niet mogelijk.

Paspoort
Bij het boeken van de Incatrail is het van groot belang dat het paspoort waarmee je Incatrail boekt het zelfde paspoort is als waarmee je de Incatrail loopt. Met een tussentijds vervangen paspoort word je niet toegelaten op de Incatrail: in dat geval zul je (een kopie van) je oude paspoort mee moeten nemen.
Een nieuw paspoortnummer moet in ieder geval zo snel mogelijk worden doorgegeven aan YourWay2GO.

Kosten voor wijziging van paspoortgegevens na boeking die de Incatrail aan ons rekent zullen wij aan je doorrekenen (€15, - per wijziging).

Voor de Incatrail gelden 100% annuleringskosten. Als je wegens gezondheidsredenen tijdens je reis in Peru de Incatrail moet afzeggen, dan kun je wel per trein naar Aguas Calientes reizen en Machu Picchu bezoeken en daarbij gebruik maken van het entreekaartje voor Machu Picchu, de rondleiding door de gids over het complex en het buskaartje van Machu Picchu naar Aguas Calientes (het buskaartje in de andere richting zal je dan moeten aanschaffen). Voor deze kaartjes geldt geen restitutie.

Alle bijkomende kosten voor een alternatief programma zijn voor eigen rekening.

Programma

Dag 1: 2-daagse Incatrail

Machu Picchu Hostal

  • Zorgvuldig door ons samengesteld
  • Kies je rondreis
  • Pas je hotel, excursie en vervoer aan
  • Kies je bouwstenen
  • Bepaal de vertrekdatum
  • Wij doen de rest

Zelf je reis samenstellen

  • Kies je vertrekdatum en startpunt 
  • Stel je route stap voor stap samen
  • Pas je hotel, excursie en vervoer aan
Stel zelf je reis samen
YourWay2GO en derden gebruiken cookies (en andere technieken) om de website te analyseren, deze gebruiksvriendelijker te maken, social media aan te kunnen bieden en u op en buiten de website relevante aanbiedingen te tonen. Door gebruik te maken van de site, stemt u hiermee in . Meer lezen.