Varende markten van Can Tho

Beschrijving

Het zuiden van Vietnam is natuurlijk vooral bekend om de monding van de Mekong rivier. Deze machtige Aziatische rivier eindigt in deze regio en is een niet te missen hoogtepunt van je Vietnam reis.

Vanuit Ho Chi Minh vertrek je in een internationaal gezelschap naar My Tho , midden in de Mekong Delta. Hier bezoek je als eerste de boeddhistische tempel Vinh Trang. Vervolgens stap je op een boot en zie je de Mekong rivier voor het eerst vanaf het water. De lunch heb je op Tortoise eiland, te midden van de begroeide rivierbedding. 

Na de lunch vaar je per traditionele sampanboot naar An Khanh, gelegen tussen de water palmbomen, hangend over het water. Dit is de perfecte plek om het lokale leven op en rondom het water gade te slaan. 

Aan het eind van de middag arriveer je in Can Tho, waar je de nacht doorbrengt. De volgende ochtend bezoek je de drijvende markten van Cai Rang. Al vroeg in de ochtend beginnen de lokale bewoners van dit gebied aan hun dag om hun verse producten te verkopen. 

Het is er elke dag dan ook een drukte van jewelste. Kooplui in volgeladen boten bieden allemaal hun waar aan, van groeten en vers fruit tot handgemaakte artikelen, potten, pannen en souvenirs. Proef onderweg eens één van de exotische vruchten die de kooplui voor een habbekrats aanbieden. 

Je ziet aan boord altijd een stok omhoog staan met daaraan de spullen die op de boot worden verkocht. Zo zie je van ver af al waar je naartoe moet varen. Veel boten liggen dicht bij elkaar en drijven handel met iedereen.

Deze join in excursie wordt uitgevoerd in groepen van maximaal 35 personen. 

Programma

Dag 1: Can Tho

Hau Giang Hotel

  • Zorgvuldig door ons samengesteld
  • Kies je rondreis
  • Pas je hotel, excursie en vervoer aan
  • Kies je bouwstenen
  • Bepaal de vertrekdatum
  • Wij doen de rest

Zelf je reis samenstellen

  • Kies je vertrekdatum en startpunt 
  • Stel je route stap voor stap samen
  • Pas je hotel, excursie en vervoer aan
Stel zelf je reis samen

YourWay2GO en derden gebruiken cookies (en andere technieken) om de website te analyseren, deze gebruiksvriendelijker te maken, social media aan te kunnen bieden en u op en buiten de website relevante aanbiedingen te tonen. Door gebruik te maken van de site, stemt u hiermee in. Meer lezen.