Familiereizen

Reizen met je gezin is een bijzondere ervaring. YourWay2GO helpt je graag bij het samenstellen van de ideale reis met jouw kinderen. Daarbij houden we rekening met reistempo, kiezen we hotels met zwembaden en spannende excursies.

Hieronder vind je voorbeelden voor enkele van onze bestemmingen.

Costa Rica is de perfecte bestemming voor een gezinsvakantie. In een rustig reistempo ontdek je de hoogtepunten van de ‘Rijke Kust’
Ga met je gezin eilandhoppen langs de mooiste plekken van Indonesië, waarbij je kunt buggyrijden, fietsen, koken en naar hartelust zwemmen en snorkelen.
 
Sri Lanka is de perfecte gezinsbestemming. Korte reisafstanden met veel afwisseling tussen cultuur en natuur en natuurlijk mag een verblijf aan een tropisch strand niet ontbreken.
Bezoek met de hele familie de bruisende soek van Marrakech, maak een tocht per muilezel in de bergen bij Imlil en geniet van de zee bij Essaouira.
Fiets met het hele gezin langs de prachtige tempels van Bangkok, spot wilde dieren in het KuiBuri Nationaal Park en ontspan ten slotte op het strand van Koh Chang.
Wat is er nu leuker dan met je kinderen willde dieren spotten, andere culturen ontmoeten en ontspannen aan het zwembad na een spannende dag?
YourWay2GO en derden gebruiken cookies (en andere technieken) om de website te analyseren, deze gebruiksvriendelijker te maken, social media aan te kunnen bieden en u op en buiten de website relevante aanbiedingen te tonen. Door gebruik te maken van de site, stemt u hiermee in . Meer lezen.