Infodagen

Kom op 21 oktober of 16 december bij ons langs en kom alles te weten over jouw nieuwe reisbestemming. Ontvang extra korting.

Bespreek 'live' je reisplannen

Nieuwe plekken ontdekken, mooie natuur beleven, mensen ontmoeten: dat reizen je leven verrijkt weet jij als fervent reiziger maar al te goed. Dat geldt natuurlijk ook voor ons. Hopelijk mogen we je snel weer helpen bij het samenstellen van een nieuwe droomreis!

Wil je ons een keer ‘in levenden lijve’ ontmoeten? Dan ben je van harte welkom op een van onze informatiedagen.

We hebben dan ook een leuk extraatje voor je: na je bezoek aan een infodag kom je in aanmerking voor maar liefst € 50,- extra korting. Per persoon!

Die krijg je door het reisvoorstel dat je op de infodag aanvraagt binnen twee weken na ontvangst te boeken.

Wanneer kun je langskomen?

Schrijf je in en geniet van sfeervolle presentaties over onze bijzondere bestemmingen.

  • Zondag 16 december 2018 - klik hier om je in te schrijven

Ons adres is Entrada 223 - 1114 AA Amsterdam - Duivendrecht

Kom je met de auto? Parkeer dan op één van de parkeerplaatsen voor de deur of bel aan bij de slagboom (nummer: 223). Ons pand is het eerste aan jouw linkerhand. Voer op je navigatie geen Amsterdam in, maar Duivendrecht.

Vanaf alle treinstations is de Entrada met de metro goed te bereiken. Zowel metro 50, 53 als 54 stoppen op halte Van der Madeweg. Loop je het metrostation uit, dan ligt de Entrada aan jouw linkerhand. Loop net over het watertje het bedrijventerrein op tot het laatste pand rechts. Het getal 200 staat groot boven de ingang.

YourWay2GO en derden gebruiken cookies (en andere technieken) om de website te analyseren, deze gebruiksvriendelijker te maken, social media aan te kunnen bieden en u op en buiten de website relevante aanbiedingen te tonen. Door gebruik te maken van de site, stemt u hiermee in . Meer lezen.