Midden-Oosten

Een reis door het Midden-Oosten is een feest voor de zintuigen. Bekijk oude ambachten in de ateliers van de Marokkaanse soeks en overnacht in een van de mooiste woestijnen ter wereld: de Wadi Rum in Jordanië. Het magische land van de faraos's aan de oevers van de Nijl mag niet ontbreken. Bekijk hieronder onze Midden Oosten reizen.

In Egypte kom je tijd te kort, zoveel is er te zien. Bezoek de vele schatten van haar lange geschiedenis, van piramides tot immense paleizen. Struin door de soeks van Cairo, vaar in de felukka over de Nijl en bezoek mediterraan Alexandrië. Aan de Rode Zee is het heerlijk duiken, snorkelen en ontspannen.

Weinig landen bieden zoveel afwisseling als Jordanië. De bijzondere Wadi Rum woestijn, gave Romeinse steden, kleurrijk koraal bij Aqaba, imposante middeleeuwse Kruisvaarderskastelen en verrassend veel natuurreservaten waar je prachtige wandelingen kunt maken. En geef je over aan de lekkernijen van de regionale keuken.

Compleet Marokko heeft veel te bieden: middeleeuwse Koningssteden, imposante bergpassen, romantische zandduinen en strand, heel veel strand. Om nog maar te zwijgen over de Marokkaanse keuken. Rijd met je eigen auto door dit afwisselende en gastvrije land.