Even voorstellen: Reisspecialist Joris

Reisspecialist Joris werk nu zo’n halfjaartje bij YourWay2GO. Zelfs onze op één na jongste telg heeft al een jaloersmakend aantal bestemmingen op zijn reis-CV staan! Tijd voor een kort voorstelrondje: 

**REISPASPOORT**

Naam: Joris

Functie: Zuidoost-Azië reisspecialist

Bij YourWay2GO werkzaam sinds: december 2016

Over mijzelf: Na 6 maanden door Azië te hebben gereisd, ben ik besmet ben geraakt met het reisvirus. Het ontdekken van nieuwe bestemmingen, genieten van de natuur, trekkingen maken, lokalen ontmoeten, bergen beklimmen, vrijheid proeven en uiteraard lekker eten maken mij blij en enthousiast. Dit gevoel wil ik graag overbrengen, want ik gun iedereen een fantastische ervaring. Ik help daarom graag bij het vinden van een passende reis.

Landen waar ik tot nu toe geweest ben: Cambodja, Vietnam, Thailand, Indonesië, Maleisië, Sri Lanka, Costa Rica, Nicaragua, Dominicaanse Republiek.

Reisplannen voor 2017

Ik heb mijn portie al gehad voor dit jaar. Ik heb afgelopen maart- april een combinatiereis gemaakt met een start in San José (Costa Rica) en een einde in Managua (Nicaragua). De geweldige natuur van Noord-Costa Rica smaakt naar meer. Ik ben dan ook zeker van plan om de rest van Costa Rica te gaan verkennen (binnen nu en vijf jaar).

Het mooiste stukje natuur van Noord-Costa Rica heb ik gevonden rondom de Arenal vulkaan. Tip: maak hier een dagtrekking op de Arenal vulkaan in combinatie met de Cerro Chato vulkaan. In de krater van laatstgenoemde is een prachtige lagoon ontstaan waarin je kan zwemmen. Hoe vet is dat: zwemmen in de krater van een vulkaan!

Ook Nicaragua is prachtig. De eeuwenoude steden met eeuwenoude gebouwen zijn indrukwekkend. Toch is het de lokale bevolking die Nicaragua voor mij speciaal maakt. Ga naar Nicaragua nu het nog authentiek aanvoelt! Houd onze website in de gaten want Nicaragua komt dit jaar online.

Veel reisplezier! Groetjes van Joris

Nieuwsgierig waar Joris o.a. dit voorjaar geweest is? Bekijk dan onze reis Costa Rica Ontdekt

YourWay2GO en derden gebruiken cookies (en andere technieken) om de website te analyseren, deze gebruiksvriendelijker te maken, social media aan te kunnen bieden en u op en buiten de website relevante aanbiedingen te tonen. Door gebruik te maken van de site, stemt u hiermee in. Meer lezen.