Online magazine

Onze reisspecialisten en productmanagers vertellen je in onze online magazines graag alles over hun favoriete reisbestemmingen. Verschillende thema's komen hierbij aan bod. Laat je inspireren! Wij wensen je heel veel leesplezier.

Tip: zijn de magazines niet goed leesbaar? Klik dan op 'Fullscreen' om het magazine op groot formaat op je mobiele telefoon, tablet, laptop en PC te kunnen lezen.

YourWay2GO magazine - Juli 2023

Alweer een nieuwe editie van ons online magazine staat voor je klaar. Elk kwartaal verschijnt een nieuwe editie met daarin de beste reisinspiratie voor jouw volgende reis. Dit keer met thema's als: de beste detox bestemmingen om van je internetverslaving af te komen, de mooiste watervallen, onze zeven alternatieve wereldwonderen, bijzondere festivals, de lekkerste lokale markten, dieren spotten in Costa Rica en op safari in India. Alles in een magazine speciaal voor jou! 

YourWay2GO magazine - April 2023

Met veel trots presenteren wij graag ons gloednieuwe online magazine. Vanaf nu zal er elk kwartaal een nieuwe editie verschijnen met de beste reisinspiratie voor jouw volgende reis. Dit keer met thema's als: de Big Five spotten, de mooiste woestijnen, indrukwekkende culturen over de hele wereld, vier seizoenen in Japan, de beste snorkelspots, en vulkanen in Indonesië vanaf waar je de zonsopkomst het beste kunt bekijken. Alles in een magazine speciaal voor jou!