Overnachten in Argentinië?

Tijdens je reis door Argentinië overnacht je in hotels van goede kwaliteit. We gaan uit van centraal gelegen middenklasse hotels op basis van logies en ontbijt.

Welk hotel past bij jou?

Tijdens je reis door Argentinië overnacht je in hotels van goede kwaliteit. We gaan uit van centraal gelegen middenklasse hotels op basis van logies en ontbijt, waarbij de kamers altijd beschikken over eigen douche en toilet.

In de steden overnacht je in het algemeen in wat grotere hotels,  daarbuiten proberen we kleinschalige en sfeervolle hotels te vinden.

Sommige hotels beschikken over een zwembad. Op meer winterse locaties (Ushuaia, Torres del Paine) zijn er weinig of geen hotels met zwembad te vinden.

In Torres del Paine overnacht je in een refugio, een soort hostel met slaapzalen met elk stapelbedden. Op de gang vind je douche en toilet, waar ook andere gasten gebruik van maken.

In de eetzaal wordt een gezamenlijk maal geserveerd. Ze vallen in de categorie ‘eenvoudig doch voedzaam’. Daarna is het tijd om rond het knapperend haardvuur sterke verhalen te vertellen, zoals een verblijf in de ruige natuur hoort te zijn!