Overnachten in Braziliƫ

Voor jouw reis door Brazilië gaan we uit van centraal gelegen middenklasse hotels op basis van logies en ontbijt. Ben je op zoek naar een unieke, avontuurlijke ervaring, dan kunnen wij een reis voor je samenstellen waarbij je verblijftop bijzondere plekken.

Welk hotel past bij jou?

Voor jouw reis door Brazilië gaan we uit van centraal gelegen middenklassehotels op basis van logies en ontbijt, waarbij de kamers altijd beschikken over eigen douche en toilet.
In de steden overnacht je over het algemeen in wat grotere hotels, daarbuiten proberen we kleinschalige en sfeervolle hotels te vinden.

Ben je op zoek naar een unieke, avontuurlijke ervaring, dan kunnen wij een reis voor je samenstellen waarbij je verblijft op bijzondere plekken. Zo kun je in de Amazone overnachten in de Anavilhanas Jungle lodge, waar je het comfort en de charme van een modern sfeervol hotel combineert met een verblijf in ´s werelds meest uitgestrekte tropische regenwoud. Het schiereiland waar je verblijft ligt in een gebied vol eilanden in de machtige Amazone rivier, de archipel Anavilhanas. Een soort tropische Biesbosch, vol kreken en ondergelopen delen waar je met een kano hele mooie tochten kunt maken.

In het zwarte rivierwater in de omgeving van de lodge leven zeldzame junglebewoners: zoetwaterdolfijnen. Samen met de ervaren gidsen van de lodge zul je deze bijzondere zoogdieren van dichtbij zien. De omliggende jungle is verder rijk aan verschillende soorten apen, toekans, ara´s en zelfs poema´s.

Het eiland Fernando de Noronha ligt ruim duizend kilometer van het vaste land, midden in de Atlantische Oceaan. Het eiland is beroemd om de grote scholen dolfijnen die hier verblijven en de vele zeeschildpadden die je al snorkelend onder water tegen komt. Een paradijs voor duikers en natuurliefhebbers. Ook degene die op zoek is naar ´s werelds mooiste stranden zal zich hier als een vis in het water voelen. De Pousada Teju Acu heeft slechts twaalf, zeer luxe, kamers en is dé accommodatie op het eiland voor een romantisch verblijf aan de azuurblauwe oceaan.