Excursies in Cambodja en Laos

Je kunt geheel naar eigen wens excursies toevoegen aan je reis of eruit halen. Uiteraard adviseren wij je graag!

Welke excursie past bij jou?

Bij alle rondreizen vermelden wij welke excursies mogelijk zijn. In een aantal bouwstenen en rondreizen zijn er excursies inclusief. Je kunt geheel naar eigen wens excursies toevoegen aan je reis of eruit halen. Uiteraard adviseren wij je graag!

Samen met onze lokale agent streven wij ernaar om duurzame excursies aan te bieden. YourWay2GO biedt daarom geen dieronvriendelijke excursies aan, zoals olifantenritjes en dierenshows.

Tijdens je bezoek aan Luang Prabang kun je een leuke excursie maken, bijvoorbeeld naar de bijzondere Kuang Si watervallen. Wil je graag nieuwe gerechten ontdekken? Kies dan voor de street food tour in Vientiane waarbij je kennis maakt met allerlei verschillende gerechten maar ook typische Laotiaanse koffie en proef het beste ijs van Laos.

Ontdek het kratermeer niet ver van Banlung in het noorden van Cambodja en spot olifanten en gibbons in het Virachey Nationaal Park. Tijdens je reis door Cambodja mag een bezoekje aan de wereldberoemde Angkor Wat natuurlijk ook niet ontbreken.