Vliegtickets naar Cambodja en Laos

Door de goede samenwerking met verschillende luchtvaartmaatschappijen kunnen wij aantrekkelijke tarieven aanbieden. Uiteraard houden wij speciale aanbiedingen goed in de gaten. Informeer daarom altijd bij ons voor een passende vlucht.

Kies de vlucht die bij je past

Naast prachtige rondreizen regelen wij met plezier de internationale vliegtickets voor je. Zo breng je de hele reis onder bij YourWay2GO. Wel zo gemakkelijk. Mocht er iets wijzigen aan je vluchtschema, of als je vlucht is vertraagd, dan kunnen wij je daarbij helpen. Wij zorgen ervoor dat alles goed op elkaar aansluit.

Door de jarenlange samenwerking met verschillende luchtvaartmaatschappijen kunnen wij aantrekkelijke tarieven aanbieden. Informeer daarom altijd bij ons voor een passende vlucht. Vliegtickets kunnen wij alleen in combinatie met bouwstenen en/of rondreizen aanbieden.

Wil je dat wij je vlucht voor je organiseren? Geef dat dan aan bij het samenstellen van je reis, en wij checken de speciale aanbiedingen bij het regelen van een passende vlucht.

Hoe kom je er?

Vanuit Nederland is het niet mogelijk om rechtstreeks naar Laos en Cambodja te vliegen. Daarom is het te overwegen om naar Bangkok te vliegen en je reis daar aan te vangen.

Naast dat de vliegtickets naar Bangkok vaak voordeliger zijn, is een vlucht zonder tussenstop ook het meest duurzaam. Bovendien zijn de verbindingen van Bangkok naar Laos en Cambodja zeer goed.

Cambodja

Je vliegt via Bangkok met bijvoorbeeld Eva Air of KLM naar Siem Reap. In Bangkok stap je over op een internationale vlucht naar Siem Reap. Je kunt ook met China Southern, via Guangzhou of met Singapore Airlines, via Singapore vliegen.

Wil je starten in Phnom Penh, dan is China Southern, via Guangzhou de beste optie. 

Laos

Wanneer je naar Luang Prabang vliegt, reis je het gemakkelijkst en het snelst via Bangkok, met KLM. Er zijn meerdere vliegmaatschappijen die je naar Luang Prabang kunnen brengen, maar dan zul je meer dan één tussenstop maken. 

Vietnam Airlines en Etihad stoppen eerst in Londen/Abu Dhai en vervolgens in Hanoi, voordat je in Laos aankomt.

Wil je starten in Vientiane, dan vlieg je het beste met Eva Air, via Bangkok. 

Duurzaam op reis

Wij houden van onze planeet. Daarom compenseren wij standaard de CO2 uitstoot van je vliegreis. Lees meer op feeling responsible.

Draag jouw steentje bij door, waar mogelijk, rechtstreeks naar jouw bestemming te vliegen. Hoe minder je opstijgt en landt, hoe minder CO2.

Ook voor je vliegtickets ben je bij YourWay2GO aan het goede adres.