Excursies in China en Tibet

Je kunt geheel naar eigen wens excursies toevoegen aan je reis of eruit halen. Uiteraard adviseren wij je graag!

Welke excursie past bij jou?

Bij alle rondreizen vermelden wij welke excursies mogelijk zijn. In een aantal bouwstenen en rondreizen zijn de excursies inclusief. Je kunt geheel naar eigen wens excursies toevoegen aan je reis of eruit halen. Uiteraard adviseren wij je graag.

Samen met onze lokale agent streven wij ernaar om duurzame excursies aan te bieden. YourWay2GO biedt daarom geen dieronvriendelijke excursies aan, zoals olifantenritjes en dierenshows.

Bij een bezoek aan Beijing mag een excursie naar de Chinese Muur en het Zomerpaleis niet ontbreken. Je kunt ook een deel van de Muur te voet afleggen, waarbij je een beetje aan de drukte ontsnapt.

Een andere leuke excursie in Beijing is een fietstocht door de Hutongs. Reis je richting Xiamen trek dan vooral een paar dagen uit om de Hakka te bezoeken, met hun opvallende Tu'lous. Chinees koken kun je leren in Chendu en Yangshuo. De spectaculaire Sound and Light show van filmregisseur Zhang Yimu (je kent hem misschien van de openingsceremonie van de Olympische Spelen in 2008 in Beijing) mag je eigenlijk niet missen.

In Tibet mag een kloosterbezoek natuurlijk niet ontbreken, met als hoogtepunt het Potala Paleis!