Vliegtickets naar Colombia

Door de goede samenwerking met verschillende luchtvaartmaatschappijen kunnen wij aantrekkelijke tarieven aanbieden. Uiteraard houden wij speciale aanbiedingen goed in de gaten. Informeer daarom altijd bij ons voor een passende vlucht.

Kies de vlucht die bij je past

Naast prachtige rondreizen regelen wij met plezier de internationale vliegtickets voor je. Zo breng je de hele reis onder bij YourWay2GO. Wel zo gemakkelijk. Mocht er iets wijzigen aan je vluchtschema, of als je vlucht is vertraagd, dan kunnen wij je daarbij helpen. Wij zorgen ervoor dat alles goed op elkaar aansluit.

Door de jarenlange samenwerking met verschillende luchtvaartmaatschappijen kunnen wij aantrekkelijke tarieven aanbieden. Informeer daarom altijd bij ons voor een passende vlucht. Vliegtickets kunnen wij alleen in combinatie met bouwstenen en/of rondreizen aanbieden.

Wil je dat wij je vlucht voor je organiseren? Geef dat dan aan bij het samenstellen van je reis, en wij checken de speciale aanbiedingen bij het regelen van een passende vlucht.

Hoe kom je er?

Er zijn verschillende mogelijkheden om naar Colombia te vliegen. Wil je dat wij een vlucht voor je regelen, geef dit dan aan bij het samenstellen van je reis op maat. Dan kijken we meteen of er nog aanbiedingen geldig zijn.

Houd bij het plannen van je reis rekening met het feit dat verschillende luchtvaartmaatschappijen op uiteenlopende tijden aankomen op en vertrekken van de luchthaven van Bogotá of Cartagena. Dit kan van invloed zijn op je programma. Vraag onze reisspecialist naar meer informatie.

  • Met het Nederlandse KLM kun je meerdere malen per week naar Bogotá en Cartagena vliegen. Vanaf Amsterdam is dit rechtstreeks. Vanuit Brussel kun je met een korte vlucht of met de trein eerst naar Amsterdam reizen.
  • Air France vliegt dagelijks naar Bogotá. Je stapt dan over in Parijs. Het is mogelijk om KLM en Air France te combineren. Zo kun je je reis in Cartagena afsluiten.
  • Lufthansa vliegt meerder malen per week naar Bogotá. Je vliegt dan via Frankfurt.
  • Vanaf Brussel kun je gebruik maken van het Spaanse Air Europe. Die vliegt dagelijks, waarbij je dan overstapt in Madrid.

Ook voor je vliegtickets ben je bij YourWay2GO aan het goede adres.