Excursies in Costa Rica

Je kunt geheel naar eigen wens excursies toevoegen aan jouw Costa Rica reis of eruit halen. Uiteraard adviseren wij je graag. Costa Rica is een excursie-land bij uitstek.

Welke excursie past bij jou?

Bij alle rondreizen vermelden wij welke excursies mogelijk zijn. In een aantal bouwstenen en rondreizen zijn de excursies inclusief. Je kunt geheel naar eigen wens excursies toevoegen aan je reis of eruit halen. Uiteraard adviseren wij je graag!

Samen met onze lokale agent streven wij ernaar om duurzame excursies aan te bieden. YourWay2GO biedt daarom geen dieronvriendelijke excursies aan.

Costa Rica is een excursie-land bij uitstek. Kajakken door de mangroven van Tamarindo, abseilen bij de watervallen van Selva Bananito of wat dacht je van walvissen en dolfijnen spotten bij Dominical. Er is zoveel te doen en te beleven, bijna teveel om op te noemen. Kijk snel bij onze rondreizen en kies de excursies die bij jou passen.

YourWay2GO en derden gebruiken cookies (en andere technieken) om de website te analyseren, deze gebruiksvriendelijker te maken, social media aan te kunnen bieden en u op en buiten de website relevante aanbiedingen te tonen. Door gebruik te maken van de site, stemt u hiermee in . Meer lezen.