Vliegtickets naar Costa Rica

Door de goede samenwerking met verschillende luchtvaartmaatschappijen kunnen wij aantrekkelijke tarieven aanbieden. Uiteraard houden wij speciale aanbiedingen goed in de gaten. Informeer daarom altijd bij ons voor een passende vlucht.

Kies de vlucht die bij je past

Naast prachtige rondreizen regelen wij met plezier de internationale vliegtickets voor je. Zo breng je de hele reis onder bij YourWay2GO. Wel zo gemakkelijk. Mocht er iets wijzigen aan je vluchtschema, of als je vlucht is vertraagd, dan kunnen wij je daarbij helpen. Wij zorgen ervoor dat alles goed op elkaar aansluit.

Door de jarenlange samenwerking met verschillende luchtvaartmaatschappijen kunnen wij aantrekkelijke tarieven aanbieden. Informeer daarom altijd bij ons voor een passende vlucht. Vliegtickets kunnen wij alleen in combinatie met bouwstenen en/of rondreizen aanbieden.

Wil je dat wij je vlucht voor je organiseren? Geef dat dan aan bij het samenstellen van je reis, en wij checken de speciale aanbiedingen bij het regelen van een passende vlucht.

Luchtvaartmaatschappijen

Er zijn verschillende mogelijkheden om naar Costa Rica te vliegen.

KLM
KLM vliegt dagelijks van Amsterdam via Panama City naar San José. De vlucht Panama City - San José wordt uitgevoerd door Copa Airlines. Als je van Brussel vertrekt, stap je over in Amsterdam.

Gedurende de wintermaanden vliegt KLM op dinsdag, vrijdag, zaterdag en zondag rechtstreeks vanaf Amsterdam naar Costa Rica. Het betreft een vlucht naar Liberia met een tussenstop in San José. Het is bij deze optie ook mogelijk om je reis te beginnen in San José en terug te vliegen vanaf Liberia of  andersom. Ideaal als je bijvoorbeeld je reis wilt eindigen aan de stranden van de Nicoya Peninsula.

United Airlines en Delta Airlines
Je vliegt via één van de grote Amerikaanse luchthavens naar San José met United Airlines of Delta Airlines. Deze luchtvaartmaatschappijen hebben vaak erg voordelige tarieven. Nadeel is wel dat je voor Amerika een ESTA (visa waiver) aan moet vragen. Soms zijn de overstaptijden niet gunstig. Maar we zoeken altijd de beste en voordeligste overstapmogelijkheden voor je uit. Je kunt eventueel een stop op de heen of terugreis in New York of een andere Amerikaanse stad aan je reis plakken.

Iberia
Iberia vliegt dagelijks naar San José. Je vliegt via Madrid.


Duurzaam op reis

Ook voor je vliegtickets ben je bij YourWay2GO aan het goede adres. Draag jouw steentje bij door, waar mogelijk, rechtstreeks naar jouw bestemming te vliegen. Hoe minder je opstijgt en landt, hoe minder CO₂-uitstoot.

Lees meer over ons duurzaamheidsbeleid op Feeling Responsible.