Excursies in Cuba

Je kunt geheel naar eigen wens excursies toevoegen aan je Cuba reis of eruit halen. Uiteraard adviseren wij je graag. In Havana en Trinidad vinden wij het erg leuk om een tochtje in een oldtimer te maken. Ervaar het Cuba van weleer en laat je heerlijk rondrijden door de oude straten.

Welke excursie past bij jou?

Bij alle rondreizen vermelden wij welke excursies mogelijk zijn. In een aantal bouwstenen en rondreizen zijn de excursies inclusief. Je kunt geheel naar eigen wens excursies toevoegen aan je reis of eruit halen. Uiteraard adviseren wij je graag!

Samen met onze lokale agent streven wij ernaar om duurzame excursies aan te bieden. YourWay2GO biedt daarom geen dieronvriendelijke excursies aan, zoals zwemmen met dolfijnen en diepzeevissen. Wel kun je bij ons terecht voor bijzondere, leuke en leerzame lokale ervaringen zoals een kook- of cocktailworkshop paardrijden, ziplinen, boottrips en fietsexcursies.

In Havana en Trinidad vinden wij het erg leuk om een tochtje in een oldtimer te maken. Ervaar het Havana van weleer en laat je heerlijk rondrijden door de oude straten van de stad.

Ook niet te missen wanneer je op Cuba bent is een workshop Salsadansen. Dansen is in Cuba een belangrijke uitingsvorm en er is dan ook geen betere plek op de wereld om hier de danspasjes en soepele heupbewegingen  te leren. Kijk snel bij onze rondreizen en kies de excursies die bij jou passen.

Op stap met de locals

Verrijk je Cuba-reis met lokale ervaringen. Om Cuba te begrijpen, kun je het beste op stap met de locals. Cubanen zijn vindingrijk en trots op hun land en willen hun kennis graag met je delen. Wij brengen je in contact met mensen die je gepassioneerd kunnen vertellen over hun manier van leven en je meenemen op een lokaal avontuur om nooit te vergeten. 

Het mes snijdt aan twee kanten want jij bent niet alleen een bijzondere ervaring rijker maar jouw lokale helden krijgen een eerlijke vergoeding en daarmee de vrijheid om hun passie te volgen en hun dromen te realiseren. Ben je nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? We hebben een aantal van deze lokale ervaringen voor je uitgewerkt.

Lees meer