Excursies in Cuba

Je kunt geheel naar eigen wens excursies toevoegen aan je Cuba reis of eruit halen. Uiteraard adviseren wij je graag. In Havana en Trinidad vinden wij het erg leuk om een tochtje in een oldtimer te maken. Ervaar het Cuba van weleer en laat je heerlijk rondrijden door de oude straten.

Welke excursie past bij jou?

Bij alle rondreizen vermelden wij welke excursies mogelijk zijn. In een aantal bouwstenen en rondreizen zijn de excursies inclusief. Je kunt geheel naar eigen wens excursies toevoegen aan je reis of eruit halen. Uiteraard adviseren wij je graag!

Samen met onze lokale agent streven wij ernaar om duurzame excursies aan te bieden. YourWay2GO biedt daarom geen dieronvriendelijke excursies aan, zoals zwemmen met dolfijnen en diepzee vissen.

In Havana en Trinidad vinden wij het erg leuk om een tochtje in een oldtimer te maken. Ervaar het Havana van weleer en laat je heerlijk rondrijden door de oude straten van de stad.

Ook niet te missen wanneer je op Cuba bent is een workshop Salsa dansen. Dansen is in Cuba een belangrijke uitingsvorm en er is dan ook geen betere plek op de wereld om hier de danspasjes en soepele heupbewegingen  te leren. Kijk snel bij onze rondreizen en kies de excursies die bij jou passen.