Vliegtickets naar Cuba

Door de goede samenwerking met verschillende luchtvaartmaatschappijen kunnen wij aantrekkelijke tarieven aanbieden. Uiteraard houden wij speciale aanbiedingen goed in de gaten. Informeer daarom altijd bij ons voor een passende vlucht.

Kies de vlucht die bij je past

Naast prachtige rondreizen regelen wij met plezier de internationale vliegtickets voor je. Zo breng je de hele reis onder bij YourWay2GO. Wel zo gemakkelijk. Mocht er iets wijzigen aan je vluchtschema, of als je vlucht is vertraagd, dan kunnen wij je daarbij helpen. Wij zorgen ervoor dat alles goed op elkaar aansluit.

Door de jarenlange samenwerking met verschillende luchtvaartmaatschappijen kunnen wij aantrekkelijke tarieven aanbieden. Informeer daarom altijd bij ons voor een passende vlucht. Vliegtickets kunnen wij alleen in combinatie met bouwstenen en/of rondreizen aanbieden.

Wil je dat wij je vlucht voor je organiseren? Geef dat dan aan bij het samenstellen van je reis, en wij checken de speciale aanbiedingen bij het regelen van een passende vlucht.

Luchtvaartmaatschappijen

Er zijn verschillende mogelijkheden om naar Cuba te vliegen.

KLM vliegt vanaf Amsterdam rechtstreeks naar Havana tot 4 mei 2020 en weer vanaf eind oktober 2020. Als je reis in Brussel begint kun je met het vliegtuig of per trein naar Schiphol reizen.

Air France vliegt via Parijs: ook daarheen kun je met de trein of vliegtuig reizen.

Andere Europese luchtvaartmaatschappijen zoals Iberia en Air Europa vliegen via Madrid naar Havana. Ook zijn er mogelijkheden om met Condor vanuit verschillende Duitse steden naar Havana, Varadero en Holguín te vliegen. 

Ook voor je vliegtickets ben je bij YourWay2GO aan het goede adres.

Duurzaam op reis

Ook voor je vliegtickets ben je bij YourWay2GO aan het goede adres. Draag jouw steentje bij door, waar mogelijk, rechtstreeks naar jouw bestemming te vliegen. Hoe minder je opstijgt en landt, hoe minder CO₂-uitstoot.

Lees meer over ons duurzaamheidsbeleid op Feeling Responsible.