Vliegtickets naar Cyprus

Door de goede samenwerking met verschillende luchtvaartmaatschappijen kunnen wij aantrekkelijke tarieven aanbieden. Uiteraard houden wij speciale aanbiedingen goed in de gaten. Informeer daarom altijd bij ons voor een passende vlucht.

Kies de vlucht die bij je past

Naast prachtige rondreizen regelen wij met plezier de internationale vliegtickets voor je. Zo breng je de hele reis onder bij YourWay2GO. Wel zo gemakkelijk. Mocht er iets wijzigen aan je vluchtschema, of als je vlucht is vertraagd, dan kunnen wij je daarbij helpen. Wij zorgen ervoor dat alles goed op elkaar aansluit.

Door de jarenlange samenwerking met verschillende luchtvaartmaatschappijen kunnen wij aantrekkelijke tarieven aanbieden. Informeer daarom altijd bij ons voor een passende vlucht. Vliegtickets kunnen wij alleen in combinatie met bouwstenen en/of rondreizen aanbieden.

Wil je dat wij je vlucht voor je organiseren? Geef dat dan aan bij het samenstellen van je reis, en wij checken de speciale aanbiedingen bij het regelen van een passende vlucht.

Hoe kom je er?

Er zijn twee internationale luchthavens op Cyprus: Larnaca (de grootste) en Paphos. Van de luchtvaartmaatschappijen die wij kunnen boeken vliegt alleen Transavia direct naar Cyprus vanuit Amsterdam. De directe vluchten doen er ongeveer 4 uur over.


Wij kunnen de volgende vluchten voor je regelen:

Vanuit Nederland naar Lanarca 

  • Vanuit Amsterdam vliegt Transavia twee keer per week direct naar Larnaca (op donderdag en zondag, het hele jaar door). 
  • Je kunt met een overstap met LOT via Warschau, Austrian via Wenen, Aegean via Athene het hele jaar door van Amsterdam naar Larnaca vliegen.
Vanuit Nederland naar Paphos
  • Vanuit Amsterdam vliegt Transavia twee keer per week direct naar Paphos (op woensdag en zondag, alleen in het zomerseizoen, niet in de winter). 

Vanuit België naar Larnaca

  • Je kunt met een overstap met LOT via Warschau, Austrian via Wenen, Aegean via Athene het hele jaar door van Brussel naar Larnaca vliegen.

.Ook voor je vliegtickets ben je bij YourWay2GO aan het goede adres.

Duurzaam op reis

Wij houden van onze planeet. Daarom compenseren wij standaard de CO2 uitstoot van je vliegreis. Lees meer op feeling responsible.

Draag jouw steentje bij door, waar mogelijk, rechtstreeks naar jouw bestemming te vliegen. Hoe minder je opstijgt en landt, hoe minder CO2.

Ook voor je vliegtickets ben je bij YourWay2GO aan het goede adres.