Excursies in Georgië en Armenië

Je kunt geheel naar eigen wens excursies toevoegen aan je reis of eruit halen. Uiteraard adviseren wij je graag. Tijdens je bezoek aan Georgië en Armenië kun je een leuke stadstours maken of halve dagexcursies naar bezienswaardigheden buiten de grote steden, zoals de Garni tempel in Armenië of het Gelati klooster in Georgië.

Welke excursie past bij jou?

Bij alle rondreizen vermelden wij welke excursies mogelijk zijn. In een aantal bouwstenen en rondreizen zijn de excursies inclusief. Je kunt geheel naar eigen wens excursies toevoegen aan je reis of eruit halen. Uiteraard adviseren wij je graag.

Samen met onze lokale agent streven wij ernaar om duurzame excursies aan te bieden. YourWay2GO biedt in Georgië en Armenië vooral halve dag excursies aan naar bezienswaardigheden net buiten de grote steden. Vanuit Kutaisi bezoek je bijvoorbeeld de Bagrati- en Gelati kerk en vanuit Yerevan kun je een halve dag op pad naar het Geghard klooster en de Garni tempel of de ruïnes van Zvartnots en de kathedraal van Edzmiadzin.

We bieden in de meeste steden in Georgië en Armenië ook stadstours aan, omdat je met gids een beter beeld krijgt van de stad. Hij zal je over het verleden en het huidige leven in de stad vertellen.