Vliegtickets naar Georgië en Armenië

Door de goede samenwerking met verschillende luchtvaartmaatschappijen kunnen wij aantrekkelijke tarieven aanbieden. Uiteraard houden wij speciale aanbiedingen goed in de gaten. Informeer daarom altijd bij ons voor een passende vlucht.

Kies de vlucht die bij je past

Naast prachtige rondreizen regelen wij met plezier de internationale vliegtickets voor je. Zo breng je de hele reis onder bij YourWay2GO. Wel zo gemakkelijk. Mocht er iets wijzigen aan je vluchtschema, of als je vlucht is vertraagd, dan kunnen wij je daarbij helpen. Wij zorgen ervoor dat alles goed op elkaar aansluit.

Door de jarenlange samenwerking met verschillende luchtvaartmaatschappijen kunnen wij aantrekkelijke tarieven aanbieden. Informeer daarom altijd bij ons voor een passende vlucht. Vliegtickets kunnen wij alleen in combinatie met bouwstenen en/of rondreizen aanbieden.

Wil je dat wij je vlucht voor je organiseren? Geef dat dan aan bij het samenstellen van je reis, en wij checken de speciale aanbiedingen bij het regelen van een passende vlucht.

Hoe kom je er?

Georgië

Vanuit Nederland kun je op twee manieren direct naar Georgië vliegen. Georgian Airways vliegt tweemaal per week direct tussen Schiphol en Tbilisi. Tussen 1 april en 31 oktober vliegt Georgian Airways ook rechtstreeks tussen Brussels en Tblilisi.

Wizz Air vlieg ook tweemaal per week direct tussen Eindhoven Airport en Kutaisi en tussen Charleroi Airport en Kutaisi. Buiten het hoogseizoen is dit een voordelige manier om naar Georgië te vliegen.

Met een overstap kun je vanaf Schiphol of Zavetem ook met Turkish Airlines via Istanbul, met Aeroflot via Moskou, met Ukraine Airlines via Kiev of met airBaltic via Riga naar Tbilisi vliegen. Met Turkish Airlines kun je ook naar Batumi vliegen.

Armenië

Armenië heeft slechts een internationale luchthaven, bij de hoofdstad Yerevan. Vanuit Nederland zijn er geen directe vluchten naar Armenië. In de zomer vliegt Brussels Airlines tweemaal per week direct tussen Brussel en Yerevan.

Met een overstap kun je vanaf Schiphol of Zaventem met Austrian Airlines via Wenen, met Ukraine Airlines via Kiev, met Aeroflot via Moskou of met airBaltic via Riga naar Yerevan vliegen.

Duurzaam op reis

Wij houden van onze planeet. Daarom compenseren wij standaard de CO2 uitstoot van je vliegreis. Lees meer op feeling responsible.

Draag jouw steentje bij door, waar mogelijk, rechtstreeks naar jouw bestemming te vliegen. Hoe minder je opstijgt en landt, hoe minder CO2.

Ook voor je vliegtickets ben je bij YourWay2GO aan het goede adres.