Vliegtickets naar Griekenland

Door de goede samenwerking met verschillende luchtvaartmaatschappijen kunnen wij aantrekkelijke tarieven aanbieden. Uiteraard houden wij speciale aanbiedingen goed in de gaten. Informeer daarom altijd bij ons voor een passende vlucht.

Kies de vlucht die bij je past

Naast prachtige rondreizen regelen wij met plezier de internationale vliegtickets voor je. Zo breng je de hele reis onder bij YourWay2GO. Wel zo gemakkelijk. Mocht er iets wijzigen aan je vluchtschema, of als je vlucht is vertraagd, dan kunnen wij je daarbij helpen. Wij zorgen ervoor dat alles goed op elkaar aansluit.

Door de jarenlange samenwerking met verschillende luchtvaartmaatschappijen kunnen wij aantrekkelijke tarieven aanbieden. Informeer daarom altijd bij ons voor een passende vlucht. Vliegtickets kunnen wij alleen in combinatie met bouwstenen en/of rondreizen aanbieden.

Wil je dat wij je vlucht voor je organiseren? Geef dat dan aan bij het samenstellen van je reis, en wij checken de speciale aanbiedingen bij het regelen van een passende vlucht.

Hoe kom je er?

Het uitgebreide netwerk van luchtvaartmaatschappijen biedt eindeloos veel mogelijkheden om op je Griekse bestemming te geraken. Daarbij kun je kiezen tussen lijndiensten en chartervluchten.

Vanuit Nederland

  • Transavia brengt je rechtstreeks naar o.a. Athene, Kalamata en Thessaloniki op het vasteland en naar verschillende Griekse eilanden, zoals Corfu, Lefkas (Preveza), Kefalonia, Santorini, Mykonos en Rhodos;
  • KLM vliegt dagelijks direct van Amsterdam naar Athene en werkt samen met lokale partners zoals Olympic Air en Sky Express, zodat ook andere bestemmingen (zowel op het vasteland als op de eilanden) eenvoudig met een overstap te bereiken zijn.

Vanuit België

  • Tussen Brussel en Athene zijn er dagelijks rechtstreekse vliegverbindingen met Brussels Airlines, in samenwerking met o.a. Aegean Airlines en Sky Express.

Ook voor je vliegtickets ben je bij YourWay2GO aan het goede adres.

Duurzaam op reis

Wij houden van onze planeet. Daarom compenseren wij standaard de CO2 uitstoot van je vliegreis. Lees meer op feeling responsible.

Draag jouw steentje bij door, waar mogelijk, rechtstreeks naar jouw bestemming te vliegen. Hoe minder je opstijgt en landt, hoe minder CO2.

Ook voor je vliegtickets ben je bij YourWay2GO aan het goede adres.