Vliegtickets naar IJsland

Door de goede samenwerking met verschillende luchtvaartmaatschappijen kunnen wij aantrekkelijke tarieven aanbieden. Uiteraard houden wij speciale aanbiedingen goed in de gaten. Informeer daarom altijd bij ons voor een passende vlucht.

Kies de vlucht die bij je past

Naast prachtige rondreizen regelen wij met plezier de internationale vliegtickets voor je. Zo breng je de hele reis onder bij YourWay2GO. Wel zo gemakkelijk. Mocht er iets wijzigen aan je vluchtschema, of als je vlucht is vertraagd, dan kunnen wij je daarbij helpen. Wij zorgen ervoor dat alles goed op elkaar aansluit.

Door de jarenlange samenwerking met verschillende luchtvaartmaatschappijen kunnen wij aantrekkelijke tarieven aanbieden. Informeer daarom altijd bij ons voor een passende vlucht. Vliegtickets kunnen wij alleen in combinatie met bouwstenen en/of rondreizen aanbieden.

Wil je dat wij je vlucht voor je organiseren? Geef dat dan aan bij het samenstellen van je reis, en wij checken de speciale aanbiedingen bij het regelen van een passende vlucht.

Hoe kom je er?

Er zijn verschillende mogelijkheden om naar IJsland te vliegen. Rechtstreeks vliegen is prettig en uiteraard duurzamer dan wanneer je kiest voor een overstap.

Weet dat wanneer je een vlucht boekt naar Reykjavik, je eigenlijk altijd een vlucht boekt naar de internationale luchthaven Keflavik op het schiereiland Reykjanes. Het is dan nog ongeveer drie kwartier rijden naar Reykjavik. Je kunt er ook voor kiezen om rustig te starten of te eindigen in de buurt van Keflavik zelf.

Met Iceland Air kun je rechtstreeks vliegen van Amsterdam of Brussel naar de internationale luchthaven Keflavik, vlakbij Reykjavik. Ook Transavia biedt rechtstreekse vluchten naar Keflavik. Natuurlijk zijn er ook andere opties mogelijk met bijvoorbeeld KLM, SAS en British Airways als je het niet erg vindt om een overstap te maken.  

Ook voor je vliegtickets ben je bij YourWay2GO aan het goede adres.

Duurzaam op reis

Wij houden van onze planeet. Daarom compenseren wij standaard de CO2 uitstoot van je vliegreis. Lees meer op feeling responsible.

Draag jouw steentje bij door, waar mogelijk, rechtstreeks naar jouw bestemming te vliegen. Hoe minder je opstijgt en landt, hoe minder CO2.

Ook voor je vliegtickets ben je bij YourWay2GO aan het goede adres.