Excursies in Indonesiƫ

Je kunt geheel naar eigen wens excursies toevoegen aan je reis of eruit halen. Uiteraard adviseren wij je graag! Ben je bijvoorbeeld van plan om tijdens je reis naar Indonesië het mooie Sumatra te bezoeken? Dan dan mag een bezoekje aan de orang-oetans in Bukit Lawang niet ontbreken.

Welke excursie past bij jou?

Bij alle rondreizen vermelden wij welke excursies je kunt maken. Bij een aantal bouwstenen en rondreizen zijn de excursies inbegrepen. Je kunt geheel naar eigen wens excursies toevoegen aan je reis of eruit halen. Uiteraard adviseren wij je graag!

Samen met onze lokale agent streven wij ernaar om duurzame excursies aan te bieden. YourWay2GO biedt daarom geen dieronvriendelijke excursies aan, zoals olifantenritjes en dierenshows. 

Ben je van plan om tijdens je reis naar Indonesië het mooie Sumatra te bezoeken? Dan dan mag een bezoekje aan de orang-oetans in Bukit Lawang niet ontbreken. Tijdens je bezoek aan Java zijn de Borobudur en de Bromo vulkaan onmisbare ingrediënten. En wat dacht je van de diervriendelijke dolfijnentour bij Lovina, op Bali?