Excursies in Indonesiƫ

Je kunt naar eigen wens excursies toevoegen aan je reis of eruit halen. In Indonesië zijn er veel excursie mogelijkheden en is er voor ieder wat wils. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Welke excursie past bij jou?

Bij alle rondreizen vermelden wij welke excursies je kunt maken. Bij een aantal bouwstenen en rondreizen zijn de excursies inbegrepen. Je kunt geheel naar eigen wens excursies toevoegen aan je reis of eruit halen. Uiteraard adviseren wij je graag!

Samen met onze lokale agent streven wij ernaar om duurzame excursies aan te bieden. YourWay2GO biedt daarom geen dieronvriendelijke excursies aan, zoals olifantenritjes en dierenshows. 

Ben je van plan om tijdens je reis naar Indonesië het mooie Sumatra te bezoeken? Dan mag een bezoekje aan de orang-oetans in Bukit Lawang niet ontbreken. Tijdens je bezoek aan Java zijn de Borobudur en de Bromo vulkaan onmisbare ingrediënten. En wat dacht je van een fietstocht in Ubud langs de prachtige rijstvelden en verscholen tempels van Bali?

Op de bounty eilanden bij Bali en Lombok; Nusa Lembongan, Nusa Penida, Gili Trawangan en Gili Air, hebben we minder excursies. We raden aan om hier heerlijk te ontspannen en de dagen nog niet te plannen. Neemt niet weg dat we je aanraden om de eilanden per scooter te verkennen en een snorkelexcursie te doen, maar deze dan ter plaatse te regelen.