Overnachten in Indonesiƫ

Tijdens je reis door Indonesië overnacht je in hotels van goede kwaliteit. We gaan uit van centraal gelegen middenklasse hotels op basis van logies en ontbijt. De meeste hotels hebben een zwembad en kamers met airco. Is er geen airco, dan is er vaak wel een ventilator (fan) aanwezig.

Welke hotel past bij jou?

Tijdens je reis door Indonesië overnacht je in hotels van goede kwaliteit. We gaan uit van centraal gelegen middenklasse hotels op basis van logies en ontbijt. De kamers beschikken over eigen douche en toilet. 

We geven de voorkeur aan kleinschalige hotels in bungalowstijl en met een mooie tuin. In de steden kiezen we voor een hotel met een centrale locatie. In landelijke gebieden zorgen we voor een hotel in een natuurlijke omgeving met een mooie ligging. De meeste hotels hebben een zwembad en kamers met airco. Is er geen airco, dan is er vaak wel een ventilator (fan) aanwezig. 

Hotels in Indonesië hebben elk een eigen hoog-, midden- en laagseizoen, waardoor per vertrekdatum de reissom iets kan verschillen. Over het algemeen geldt dat de tarieven in het droge seizoen (april tot oktober) en rond Kerst en Oud en Nieuw iets hoger zijn. Het is dan ook drukker op de plaats van bestemming. Enkele hotels stellen een Kerst en/of Nieuwjaarsdiner verplicht.