Overnachten in Indonesiƫ

Tijdens je reis door Indonesië overnacht je in hotels van goede kwaliteit. We gaan uit van centraal gelegen middenklasse hotels op basis van logies en ontbijt. Vaak hebben hotels een zwembad en hebben de kamers airco. Is er geen airco, dan is er vaak wel een ventilator (fan) aanwezig.

Welke hotel past bij jou?

Tijdens je reis door Indonesië overnacht je in hotels van goede kwaliteit. We gaan uit van centraal gelegen middenklasse hotels op basis van logies en ontbijt, waarbij de kamers altijd beschikken over eigen douche en toilet. 

 

We zoeken naar kleinschalige hotel in bungalowstijl en met een mooie tuin. In de steden regelen we een hotel op een goede centrale locatie, in de wat meer landelijke gebieden zorgen we voor een hotel in een natuurlijke omgeving met een mooie ligging, soms zelfs plantagestijl zoals in Kalibaru op Java. Vaak hebben hotels een zwembad en hebben de kamers airco. Is er geen airco, dan is er vaak wel een ventilator (fan) aanwezig. 

 

Hotels in Indonesië hebben elk een eigen hoog-, midden- en laagseizoen, waardoor per vertrekdatum de reissom iets kan verschillen. Over het algemeen geldt dat de tarieven in het droge seizoen (april – oktober) en zo rond Kerst en Oud en Nieuw iets afwijken.

 

Enkele hotels stellen een Kerst en/of Nieuwjaarsdiner verplicht. Die reken je doorgaans ter plekke af.