Pocket WiFi in Indonesiƫ

Het is op reis steeds makkelijker om bereikbaar te blijven. In steeds meer landen doet de pocket Wi-Fi zijn intreden. We bieden dit apparaatje dan ook aan in Indonesië.

Altijd bereikbaar zijn?

Heerlijk in de bus je social media updaten, een selfie sturen naar je familie, of een leuk restaurant opzoeken voor de lunch?

Dit kan nu in Indonesie, met onze mobiele wifi-hotspot. Je eigen persoonlijke wifi netwerk gedurende de gehele reis, deelbaar met je partner of gezin. Bij aankomst op de luchthaven of hotel ontvang je een mobiele wifi-hotspot met 10 GB data te gebruiken tijdens de gehele reis. Je kunt er tot 5 apparaten tegelijkertijd mee verbinden, en het heeft een batterij. Hij is dus elk moment te gebruiken; onderweg of in het hotel. De meeste hotels in Indonesie hebben wifi, maar de kwaliteit verschilt. Met je eigen pocket wifi, ben je dus altijd bereikbaar, en hoef je geen lokale simkaart te kopen. Boek je persoonlijke portable wifi nu voor maar € 59,95.  

Goed om rekening mee te houden:

  • Je dient een borg te betalen bij afname van het wifi apparaat van 680.000 IDR (ongeveer 40 euro).
  • Wij gebruiken de beste provider in Indonesie, maar niet overal is het signaal even sterk, zeker in afgelegen gebieden.
  • De datalimiet is 10 GB en maximaal 30 dagen geldig.
  • Je kunt maximaal 5 apparaten met de wifi verbinden.