Pocket WiFi in Indonesiƫ

Tijdens je reis in Indonesië vind je het wellicht fijn om bereikbaar te blijven. In steeds meer landen doet de pocket Wi-Fi zijn intreden. Wij bieden dit apparaatje dan ook aan in Indonesië.

Altijd bereikbaar zijn?

Heerlijk in de bus je social media updaten, een selfie sturen naar je familie of een leuk restaurant opzoeken waar je kunt gaan lunchen?

Dit kan nu in Indonesië, met onze mobieleWiFi-hotspot. Je eigen persoonlijke WiFi netwerk gedurende de gehele reis, deelbaar met je partner of gezin. Bij aankomst op de luchthaven of in het hotel ontvang je een mobiele wifi-hotspot. Hierop staat 10 GB data, te gebruiken tijdens de gehele reis. Je kunt er tot 5 apparaten tegelijkertijd mee verbinden, en het heeft een batterij. Hij is dus elk moment te gebruiken; onderweg of in het hotel. De meeste hotels in Indonesië hebben wifi, maar de kwaliteit hiervan verschilt sterk. Met je eigen pocket WiFi ben je dus altijd bereikbaar en hoef je geen lokale simkaart te kopen. Boek je persoonlijke portable WiFi nu voor maar € 59,95 in combinatie met je Indonesië reis.

Goed om rekening mee te houden:

  • Je dient een borg te betalen bij afname van het WiFi apparaat van 680.000 IDR (ongeveer 40 euro)
  • Wij gebruiken de beste provider in Indonesië, maar niet overal is het signaal even sterk, zeker in afgelegen gebieden
  • De datalimiet is 10 GB en maximaal 30 dagen geldig
  • Je kunt maximaal 5 apparaten met de WiFi verbinden