Vliegtickets naar Indonesië

Door de goede samenwerking met verschillende luchtvaartmaatschappijen kunnen wij aantrekkelijke tarieven aanbieden. Uiteraard houden wij speciale aanbiedingen goed in de gaten. Informeer daarom altijd bij ons voor een passende vlucht.

Kies de vlucht die bij je past

Naast prachtige rondreizen regelen wij met plezier de internationale vliegtickets voor je. Zo breng je de hele reis onder bij YourWay2GO. Wel zo gemakkelijk. Mocht er iets wijzigen aan je vluchtschema, of als je vlucht is vertraagd, dan kunnen wij je daarbij helpen. Wij zorgen ervoor dat alles goed op elkaar aansluit.

Door de jarenlange samenwerking met verschillende luchtvaartmaatschappijen kunnen wij aantrekkelijke tarieven aanbieden. Informeer daarom altijd bij ons voor een passende vlucht. Vliegtickets kunnen wij alleen in combinatie met bouwstenen en/of rondreizen aanbieden.

Wil je dat wij je vlucht voor je organiseren? Geef dat dan aan bij het samenstellen van je reis, en wij checken de speciale aanbiedingen bij het regelen van een passende vlucht.

Hoe kom je er?

Er zijn verschillende mogelijkheden om naar Indonesië te vliegen. Daarbij kun je vliegen naar het ene eiland en terugvliegen vanaf een ander eiland: bijvoorbeeld heen naar Java en terug vanaf Bali.

KLM vliegt vanaf Amsterdam naar Bali met een korte tussenlanding in Singapore. Garuda Indonesia vliegt rechtstreeks naar Jakarta en door naar Bali.

Vanuit Jakarta zijn er goede verbindingen naar de andere bestemmingen in Indonesië, zoals Sumatra (Medan & Padang), Sulawesi (Makassar & Manado), Molukken (Ambon, Ternate & Sorong) en Lombok.

Met Singapore Airlines, Emirates en Etihad kun je eveneens naar meerdere plaatsen in Indonesië vliegen.

Duurzaam op reis

Ook voor je vliegtickets ben je bij YourWay2GO aan het goede adres. Draag jouw steentje bij door, waar mogelijk, rechtstreeks naar jouw bestemming te vliegen. Hoe minder je opstijgt en landt, hoe minder CO₂-uitstoot.

Lees meer over ons duurzaamheidsbeleid op Feeling Responsible.