Vliegtickets naar Iran

Door de goede samenwerking met verschillende luchtvaartmaatschappijen kunnen wij aantrekkelijke tarieven aanbieden. Uiteraard houden wij speciale aanbiedingen goed in de gaten. Informeer daarom altijd bij ons voor een passende vlucht.

Kies de vlucht die bij je past

Naast prachtige rondreizen kunnen wij ook de internationale vliegtickets voor je regelen. Wel zo gemakkelijk om je hele reis bij YourWay2GO onder te brengen. In geval van vluchtwijzigingen en/of vertragingen kunnen wij je beter assisteren dan wanneer je de vlucht zelf regelt. Wij zorgen ervoor dat je vlucht goed aansluit op jouw reis!

Door de goede samenwerking met verschillende luchtvaartmaatschappijen kunnen wij aantrekkelijke tarieven aanbieden. Uiteraard houden wij speciale aanbiedingen goed in de gaten. Informeer daarom altijd bij ons voor een passende vlucht.

Vliegtickets kunnen wij alleen in combinatie met bouwstenen of rondreizen boeken.

Wil je de vlucht via ons boeken, geef dit dan aan bij het samenstellen van je reis op maat en wij zoeken een bijpassende vlucht en kijken of er nog speciale aanbiedingen zijn.

Luchtvaartmaatschappijen

KLM

KLM vliegt vier keer per week rechtstreeks van Amsterdam naar Teheran. Als je van Brussel vertrekt, stap je in Amsterdam over.
De prijs van een retourvlucht van Amsterdam naar Teheran begint rond de € 350, - p.p.

Iran Air

Met Iran Air vlieg je twee keer per week rechtstreeks van Amsterdam naar Teheran. Het is mogelijk om vanaf Teheran door te vliegen naar vijfentwintig steden binnen Iran, maar we raden je aan daar nog geen gebruik van te maken.
De prijs van een retourvlucht van Amsterdam naar Teheran begint bij € 425, - p.p.

Turkish Airlines

Dagelijks vliegt Turkish Airlines met een overstap in Istanbul van Amsterdam, Brussel en Düsseldorf naar Teheran.
Met grote regelmaat vliegt Turkish Airlines van Istanbul door naar Tabriz (dagelijks), Mashad en Shiraz (vijf keer per week), Isfahan (vier keer per week) en Kermanshah (twee keer per week).

De prijzen van een retourvlucht naar Teheran beginnen bij € 425, -. Wil je verder vliegen of elders in Iran opstappen dan beginnen de tarieven bij € 500, -.

Lufthansa

Lufthansa vliegt dagelijks met een overstap in Frankfurt van Amsterdam, Brussel en Düsseldorf naar Teheran. De tarieven beginnen bij € 400, - p.p.

Ook voor je vliegtickets ben je bij YourWay2GO aan het goede adres.