Vliegtickets naar Iran

Door de goede samenwerking met verschillende luchtvaartmaatschappijen kunnen wij aantrekkelijke tarieven aanbieden. Uiteraard houden wij speciale aanbiedingen goed in de gaten. Informeer daarom altijd bij ons voor een passende vlucht.

Kies de vlucht die bij je past

Naast prachtige rondreizen regelen wij met plezier de internationale vliegtickets voor je. Zo breng je de hele reis onder bij YourWay2GO. Wel zo gemakkelijk. Mocht er iets wijzigen aan je vluchtschema, of als je vlucht is vertraagd, dan kunnen wij je daarbij helpen. Wij zorgen ervoor dat alles goed op elkaar aansluit.

Door de jarenlange samenwerking met verschillende luchtvaartmaatschappijen kunnen wij aantrekkelijke tarieven aanbieden. Informeer daarom altijd bij ons voor een passende vlucht. Vliegtickets kunnen wij alleen in combinatie met bouwstenen en/of rondreizen aanbieden.

Wil je dat wij je vlucht voor je organiseren? Geef dat dan aan bij het samenstellen van je reis, en wij checken de speciale aanbiedingen bij het regelen van een passende vlucht.

Luchtvaartmaatschappijen

Dagelijks vliegt Turkish Airlines met een overstap in Istanbul van Amsterdam, Brussel en Düsseldorf naar Teheran. Met grote regelmaat vliegt Turkish Airlines van Istanbul door naar Tabriz, Mashad en Shiraz, Isfahan en Kermanshah.

De prijzen van een retourvlucht naar Teheran beginnen bij € 425, -. Wil je verder vliegen of elders in Iran opstappen dan beginnen de tarieven bij € 500, -.

Lufthansa vliegt dagelijks met een overstap in Frankfurt van Amsterdam, Brussel en Düsseldorf naar Teheran. De tarieven beginnen bij € 400, - p.p.

Ook voor je vliegtickets ben je bij YourWay2GO aan het goede adres.