Vliegtickets naar Japan

Door de goede samenwerking met verschillende luchtvaartmaatschappijen kunnen wij aantrekkelijke tarieven aanbieden. Uiteraard houden wij speciale aanbiedingen goed in de gaten. Informeer daarom altijd bij ons voor een passende vlucht.

Kies de vlucht die bij je past

Naast prachtige rondreizen kunnen wij ook de internationale vliegtickets voor je regelen. Wel zo gemakkelijk om je hele reis bij YourWay2GO onder te brengen. In geval van vluchtwijzigingen en/of vertragingen kunnen wij je beter assisteren dan wanneer je de vlucht zelf regelt. Wij zorgen ervoor dat je vlucht goed aansluit op jouw reis!

Door de goede samenwerking met verschillende luchtvaartmaatschappijen kunnen wij aantrekkelijke tarieven aanbieden. Uiteraard houden wij speciale aanbiedingen goed in de gaten. Informeer daarom altijd bij ons voor een passende vlucht.

Vliegtickets kunnen wij alleen in combinatie met bouwstenen of rondreizen boeken.

Wil je de vlucht via ons boeken, geef dit dan aan bij het samenstellen van je reis op maat en wij zoeken een bijpassende vlucht en kijken of er nog speciale aanbiedingen zijn.

Hoe kom je er?

Er zijn meerdere manieren om vanaf Amsterdam naar Japan te vliegen. 

Tokyo 

KLM vliegt als enige maatschappij rechtstreeks vanaf Amsterdam naar Tokyo. Het is een lange vlucht, rond de 11 uur ben je onderweg.

Vind je vliegen met een tussenstop geen probleem, dan zijn er veel opties. Zo vlieg je met Turkish Airlines, via Istanbul of met Emirates, via Dubai naar Tokyo. Lufthansa via München/Frankfurt is ook een goede keus.

Osaka

In 11 uur vliegt KLM vliegt rechtstreeks naar Osaka. Ideaal! Finnair, via Helsinki, British Airways, via Londen en Korean Air, via Seoul vliegen niet rechtstreeks maar wel voor een voordelig bedrag naar Osaka

Fukuoka

Helaas is het niet mogelijk om rechtstreeks naar Fukuoka te vliegen. Finnair vliegt via Helsinki voor een gunstig tarief naar Fukuoka. British Airways, via Londen en Korean Air, via Seoul zijn ook geschikte maatschappijen om te vliegen naar Japan.

Wil je dat wij een vlucht voor je regelen, geef dit dan aan bij het samenstellen van je reis. Wij zoeken een bijpassende vlucht en kijken of er nog aanbiedingen van toepassing zijn.

YourWay2GO en derden gebruiken cookies (en andere technieken) om de website te analyseren, deze gebruiksvriendelijker te maken, social media aan te kunnen bieden en u op en buiten de website relevante aanbiedingen te tonen. Door gebruik te maken van de site, stemt u hiermee in. Meer lezen.