Vliegtickets naar Jordaniƫ

Door de goede samenwerking met verschillende luchtvaartmaatschappijen kunnen wij aantrekkelijke tarieven aanbieden. Uiteraard houden wij speciale aanbiedingen goed in de gaten. Informeer daarom altijd bij ons voor een passende vlucht.

Kies de vlucht die bij je past

Naast prachtige rondreizen regelen wij met plezier de internationale vliegtickets voor je. Zo breng je de hele reis onder bij YourWay2GO. Wel zo gemakkelijk. Mocht er iets wijzigen aan je vluchtschema, of als je vlucht is vertraagd, dan kunnen wij je daarbij helpen. Wij zorgen ervoor dat alles goed op elkaar aansluit.

Door de jarenlange samenwerking met verschillende luchtvaartmaatschappijen kunnen wij aantrekkelijke tarieven aanbieden. Informeer daarom altijd bij ons voor een passende vlucht. Vliegtickets kunnen wij alleen in combinatie met bouwstenen en/of rondreizen aanbieden.

Wil je dat wij je vlucht voor je organiseren? Geef dat dan aan bij het samenstellen van je reis, en wij checken de speciale aanbiedingen bij het regelen van een passende vlucht.

Hoe kom je er?

Er zijn verschillende mogelijkheden om naar Jordanië te vliegen. Wil je dat wij een vlucht voor je regelen, geef dit dan aan bij het samenstellen van je reis op maat. Dan kijken we meteen of er nog aanbiedingen geldig zijn.

Houd bij het plannen van je reis rekening met het feit dat verschillende luchtvaartmaatschappijen op zeer uiteenlopende tijden aankomen op en vertrekken van de luchthaven van Amman. Dit kan van invloed zijn op je programma. Vraag onze reisspecialist naar meer informatie.

  • Royal Jordanian vliegt rechtstreeks van Amsterdam naar Amman en terug vanaf Aqaba (met een overstap in Amman). De vluchttijden zijn gunstig, want overdag. Royal Jordanian vliegt niet van-en-naar Brussel.
  • KLM / Air France vliegt met een overstap in Parijs naar Amman, waar je in de loop van de nacht aankomt en weer vertrekt. Een deel van het traject, naar Schiphol of naar Charles de Gaulle, kun je per trein afleggen.
  • Turkish Airlines vliegt dagelijks naar Amman, via Istanbul, en drie keer per week ook naar en van Aqaba. Ook deze vluchten komen laat in de nacht aan en vertrekken ook weer 's nachts.
  • Austrian Airlines vliegt via Wenen naar Amman en terug en heeft gunstige vliegtijden - je landt in en vertrekt uit Amman halverwege de middag.

Ook voor je vliegtickets ben je bij YourWay2GO aan het goede adres.