Hoe reis je door Kirgiziƫ?

De beste manier om door Kirgizië te reizen is met een eigen auto met chauffeur. Onderweg kun je overal stoppen. Vanuit je bestemming kun je ook per auto bijzondere uitstapjes maken.

Een auto met chauffeur


De beste manier om door Kirgizië te reizen is met je eigen auto met chauffeur. Zo kom je snel en veilig op de plekken waar je moet wezen. En onderweg kun je overal stoppen. De chauffeurs spreken zeer beperkt Engels en fungeren enkel als chauffeur.

Als je liever met een Engelssprekende gids door Kirgizië wilt reizen, dan gaat hij of zij als extra persoon met je mee. Geef dit aan bij het aanvragen van een reisvoorstel.

Bij de kosten voor een auto met chauffeur zijn de maaltijden en overnachtingen van de chauffeur zelf inbegrepen. Dat geldt ook voor de benzine en tolgelden.

De chauffeur rijdt volgens een vooraf vastgestelde route. Fotostops zijn in overleg mogelijk. Het afwijken en/of omrijden niet. Spreek daarom de route goed door met onze reisspecialist. Fooien zijn niet inbegrepen en zeer welkom.
YourWay2GO en derden gebruiken cookies (en andere technieken) om de website te analyseren, deze gebruiksvriendelijker te maken, social media aan te kunnen bieden en u op en buiten de website relevante aanbiedingen te tonen. Door gebruik te maken van de site, stemt u hiermee in . Meer lezen.