Overnachten in Madagascar

Tijdens je reis door Madagascar kunnen wij alle soorten accommodaties aanbieden, budget en middenklasse. Houd er rekening mee dat het toerisme in een land als Madagascar nog in zijn kinderschoenen staat en het eiland nog geen overaanbod aan accommodaties kent.

Welke accommodatie past bij jou?

Tijdens je reis door Madagascar kunnen wij alle soorten accommodaties aanbieden, van budget, naar middenklasse. Houd er rekening mee dat het toerisme in een land als Madagascar nog in zijn kinderschoenen staat en het eiland nog geen overaanbod aan accommodaties kent zoals dit in bijvoorbeeld Aziƫ het geval is. Zeker in de nabijheid van de nationale parken is het aantal bedden beperkt.

 

Je hotelkamer of bungalow beschikt over een eigen badkamer met douche en toilet. De meeste hotels boeken wij op basis van logies en ontbijt.

Sfeervolle accommodaties

Met zorg proberen wij, in samenspraak met onze lokale agent, kleinschalige sfeervolle accommodaties aan te bieden en liefst hotelletjes waarvan de eigenaar Malagassy is in plaats van eigendom van een grote keten of Europese eigenaars. Daarnaast houden we rekening met ligging van je verblijf, de netheid van de kamers en het restaurant.

Mocht je tijdens je reis in Madagascar nog comfortabeler willen reizen, dan kun je ervoor kiezen om je hotels of de standaardkamer te upgraden. Sommige hotels beschikken over meerdere faciliteiten zoals een zwembad, en een spa of gym. Bovendien zijn de kamers wat ruimer en wat mooier ingericht. Houd er wel rekening mee dat de sterrenkwalificatie in Madagascar niet dezelfde is als in Europa.