Excursies in Madagascar

Je kunt geheel naar eigen wens excursies toevoegen aan je reis of eruit halen. Uiteraard adviseren wij je graag! Ga je bijvoorbeeld het regenwoud van Ranomafana in, dan is een excursie met een gids een echte aanrader.

Welke excursie past bij jou?

Bij alle rondreizen vermelden wij welke excursies mogelijk zijn. In een aantal bouwstenen en rondreizen zijn de excursies inclusief. Je kunt geheel naar eigen wens excursies toevoegen aan je reis of eruit halen. Uiteraard adviseren wij je graag!

Samen met onze lokale agent streven wij ernaar om duurzame excursies aan te bieden. YourWay2GO biedt daarom geen dieronvriendelijke excursies aan.

Ga je het regenwoud van Ranomafana in, dan is een excursie met een gids een echte aanrader. Kameleons spot je het beste in Andasibe en een tocht over de indrukwekkende tsingy met een gids mag eigenlijk niet ontbreken in je reis door Madagascar

YourWay2GO en derden gebruiken cookies (en andere technieken) om de website te analyseren, deze gebruiksvriendelijker te maken, social media aan te kunnen bieden en u op en buiten de website relevante aanbiedingen te tonen. Door gebruik te maken van de site, stemt u hiermee in . Meer lezen.