Vliegtickets naar Maleisiƫ

Door de goede samenwerking met verschillende luchtvaartmaatschappijen kunnen wij aantrekkelijke tarieven aanbieden. Uiteraard houden wij speciale aanbiedingen goed in de gaten. Informeer daarom altijd bij ons voor een passende vlucht.

Kies de vlucht die bij je past

Naast prachtige rondreizen regelen wij met plezier de internationale vliegtickets voor je. Zo breng je de hele reis onder bij YourWay2GO. Wel zo gemakkelijk. Mocht er iets wijzigen aan je vluchtschema, of als je vlucht is vertraagd, dan kunnen wij je daarbij helpen. Wij zorgen ervoor dat alles goed op elkaar aansluit.

Door de jarenlange samenwerking met verschillende luchtvaartmaatschappijen kunnen wij aantrekkelijke tarieven aanbieden. Informeer daarom altijd bij ons voor een passende vlucht. Vliegtickets kunnen wij alleen in combinatie met bouwstenen en/of rondreizen aanbieden.

Wil je dat wij je vlucht voor je organiseren? Geef dat dan aan bij het samenstellen van je reis, en wij checken de speciale aanbiedingen bij het regelen van een passende vlucht.

Hoe kom je er?

Vanuit Amsterdam kun je rechtstreeks of met een tussenstop naar Maleisiƫ vliegen. Reis je naar Borneo dan maak je altijd een tussenstop.

Kuala Lumpur

Met KLM vlieg je rechtstreeks vanuit Amsterdam naar Kuala Lumpur. Je bent ongeveer 12 uur onderweg. Rechtstreeks vliegen is vaak duurder dan wanneer je een tussenstop maakt, maar vanwege comfort en duurzaamheid adviseren we toch deze rechtstreekse KLM vlucht.

Vind je het niet erg om met een tussenstop te reizen, dan is Turkish Airlines, via Istanbul, Etihad via Abu Dhabi of Emirates via Dubai een goede keuze.  

Kuching (Borneo)

Het is niet mogelijk om met een rechtstreekse vlucht naar Borneo te vliegen. Om in Kuching te komen, vlieg je altijd met een tussenstop. Met KLM, via Kuala Lumpur en Singapore Airlines, via Singapore vlieg je het snelst naar Kuching. 

Kota Kinabalu (Borneo)

Voor Kota Kinabalu geldt hetzelfde als voor Kuching, een rechtstreekse vlucht vanuit Amsterdam is niet mogelijk. KLM vliegt via Kuala Lumpur, China Southern vliegt via Guangzhou en Singapore Airlines vliegt via Singapore naar Kota Kinabalu. 


Binnenlandse vluchten binnen Maleisiƫ en Borneo maak je over het algemeen met AirAsia of met MASwings.

Wil je dat wij een vlucht voor je regelen, geef dit dan aan bij het samenstellen van je reis. Wij zoeken een bijpassende vlucht en kijken of er nog aanbiedingen van toepassing zijn.

Duurzaam op reis

Wij houden van onze planeet. Daarom compenseren wij standaard de CO2 uitstoot van je vliegreis. Lees meer op feeling responsible.

Draag jouw steentje bij door, waar mogelijk, rechtstreeks naar jouw bestemming te vliegen. Hoe minder je opstijgt en landt, hoe minder CO2.

Ook voor je vliegtickets ben je bij YourWay2GO aan het goede adres.