Excursies in Mexico, Guatemala en Belize

Je kunt geheel naar eigen wens excursies toevoegen aan je reis of eruit halen. Uiteraard adviseren wij je graag! In Mexico, Guatemala en Belize valt veel te beleven. 

Welke excursie past bij jou?

Bij alle rondreizen vermelden wij welke excursies mogelijk zijn. In een aantal bouwstenen en rondreizen zijn de excursies inclusief. Je kunt geheel naar eigen wens excursies toevoegen aan je reis of eruit halen. Uiteraard adviseren wij je graag!

Samen met onze lokale agent streven wij ernaar om duurzame excursies aan te bieden. YourWay2GO biedt daarom geen dieronvriendelijke excursies aan.

In Mexico, Guatemala en Belize valt veel te beleven. Varen door de Sumidero Kloof, snorkelen en duiken op het op één na grootste koraalrif ter wereld, flamingo's spotten, zwemmen in een cenote, indianendorpjesbezoeken, varen op het meer van Atitlán of over de Río Dulce, Maya tempels beklimmen in de jungle van Tikal en struinen door de vele andere Maya, Tolteken en Azteken ruïnecomplexen die het gebied rijk is. Kijk snel bij onze rondreizen en kies de excursies die bij jou passen.
YourWay2GO en derden gebruiken cookies (en andere technieken) om de website te analyseren, deze gebruiksvriendelijker te maken, social media aan te kunnen bieden en u op en buiten de website relevante aanbiedingen te tonen. Door gebruik te maken van de site, stemt u hiermee in . Meer lezen.