Vliegtickets naar Mexico, Guatemala en Belize

Door de goede samenwerking met verschillende luchtvaartmaatschappijen kunnen wij aantrekkelijke tarieven aanbieden. Uiteraard houden wij speciale aanbiedingen goed in de gaten. Informeer daarom altijd bij ons voor een passende vlucht.

Kies de vlucht die bij je past

Naast prachtige rondreizen regelen wij met plezier de internationale vliegtickets voor je. Zo breng je de hele reis onder bij YourWay2GO. Wel zo gemakkelijk. Mocht er iets wijzigen aan je vluchtschema, of als je vlucht is vertraagd, dan kunnen wij je daarbij helpen. Wij zorgen ervoor dat alles goed op elkaar aansluit.

Door de jarenlange samenwerking met verschillende luchtvaartmaatschappijen kunnen wij aantrekkelijke tarieven aanbieden. Informeer daarom altijd bij ons voor een passende vlucht. Vliegtickets kunnen wij alleen in combinatie met bouwstenen en/of rondreizen aanbieden.

Wil je dat wij je vlucht voor je organiseren? Geef dat dan aan bij het samenstellen van je reis, en wij checken de speciale aanbiedingen bij het regelen van een passende vlucht.

Hoe kom je er?

Er zijn verschillende mogelijkheden om naar Mexico, Guatemala en Belize te vliegen.

KLM

KLM vliegt vanaf Amsterdam rechtstreeks naar Mexico Stad. Als je reis in Brussel begint kun je met het vliegtuig of per trein naar Schiphol reizen. Je kunt vervolgens doorreizen met een samenwerkende luchtvaartmaatschappij naar bijvoorbeeld Cancún of Guatemala Stad.

Air France

Air France vliegt via Parijs: ook daarheen kun je met de trein of vliegtuig reizen.

United Airlines en Delta Airlines

Je vliegt via één van de grote Amerikaanse luchthavens naar Mexico, Guatemala of Belize met United Airlines of Delta Airlines. Deze luchtvaartmaatschappijen hebben vaak erg voordelige tarieven. Nadeel is wel dat je voor Amerika een ESTA (visa waiver) aan moet vragen. Soms zijn de overstaptijden niet gunstig. Maar we zoeken altijd de beste en voordeligste overstapmogelijkheden voor je uit. Je kunt eventueel een stop op de heen of terugreis in New York of een andere Amerikaanse stad aan je reis plakken.

Air Europa en Iberia 

Air Europa en Iberia vliegen via Madrid naar Mexico 

Duurzaam op reis

Ook voor je vliegtickets ben je bij YourWay2GO aan het goede adres. Draag jouw steentje bij door, waar mogelijk, rechtstreeks naar jouw bestemming te vliegen. Hoe minder je opstijgt en landt, hoe minder CO₂-uitstoot.

Lees meer over ons duurzaamheidsbeleid op Feeling Responsible.