Excursies in Myanmar

Je kunt geheel naar wens excursies aan je reis toevoegen of eruit halen. Uiteraard adviseren wij je graag. Tijdens je verblijf in Mandalay mag een bezoek aan Amarapura, het eiland Ava en het authentieke dorpje Monywa niet ontbreken. 

Onze excursies

Bij al onze rondreizen vermelden wij welke excursies je zou kunnen maken. In een aantal bouwstenen en rondreizen zijn de excursies zelfs als inbegrepen. Je kunt ze geheel naar wens toevoegen en verwijderen.

Zo mogen in Mandalay een bezoek aan de U bein brug van Amarapura, aan het voormalige eiland Ava en aan de immense onvoltooide pagode van Mingun niet ontbreken.

Of wat dacht je van een mooie wandeling door de heuvels van Kalaw naar het voormalige klooster van Yatsakyi. Ontmoet er de Pa’o-minderheid en wandel langs theeplantages en rijstterrassen.

Als je er niet al overnacht kun je de indrukwekkende grotten van Pindaya ook als dagtrip bezoeken vanuit Kalaw of het Inlemeer.

Het Inlemeer kun je het beste per boot verkennen, vandaar dat we die al hebben inbegrepen tijdens je bezoek aan deze mooie plek.

Dit zijn maar enkele voorbeelden van de excursies die wij aanbieden.

In samenwerking met onze lokale agent streven wij ernaar om duurzame excursies aan te bieden. YourWay2GO biedt daarom geen dieronvriendelijke excursies aan, zoals olifantenritjes en dierenshows.

Beleef Myanmar op zijn best!