Vliegtickets naar Namibiƫ

Door de goede samenwerking met verschillende luchtvaartmaatschappijen kunnen wij aantrekkelijke tarieven aanbieden. Uiteraard houden wij speciale aanbiedingen goed in de gaten. Informeer daarom altijd bij ons voor een passende vlucht.

Kies de vlucht die bij je past

Naast prachtige rondreizen regelen wij met plezier de internationale vliegtickets voor je. Zo breng je de hele reis onder bij YourWay2GO. Wel zo gemakkelijk. Mocht er iets wijzigen aan je vluchtschema, of als je vlucht is vertraagd, dan kunnen wij je daarbij helpen. Wij zorgen ervoor dat alles goed op elkaar aansluit.

Door de jarenlange samenwerking met verschillende luchtvaartmaatschappijen kunnen wij aantrekkelijke tarieven aanbieden. Informeer daarom altijd bij ons voor een passende vlucht. Vliegtickets kunnen wij alleen in combinatie met bouwstenen en/of rondreizen aanbieden.

Wil je dat wij je vlucht voor je organiseren? Geef dat dan aan bij het samenstellen van je reis, en wij checken de speciale aanbiedingen bij het regelen van een passende vlucht.

Hoe kom je er?

Er zijn verschillende mogelijkheden om naar Namibië te vliegen.

KLM

Op dit moment vliegt KLM niet meer rechtstreeks naar Windhoek. Je kunt wel rechtstreeks naar Johannesburg in Zuid-Afrika vliegen, waar je een overnachting hebt voordat je de volgende morgen met doorvliegt. Als je vanaf Brussel vertrekt met KLM, stap je eerst nog over in Amsterdam.

Ethiopian Airlines

Ethiopian Airlines vliegt vanaf Brussel met een overstap in Addis Ababa naar Windhoek en heeft vaak gunstige prijzen.

Lufthansa en Condor

Deze luchtvaartmaatschappijen hebben vaak voordelige tarieven, maar vliegen niet rechtstreeks.

 

We zoeken wel altijd de beste en voordeligste overstapmogelijkheden voor je uit.

Ook voor je vliegtickets ben je bij YourWay2GO aan het goede adres.

Duurzaam op reis

Wij houden van onze planeet. Daarom compenseren wij standaard de CO2 uitstoot van je vliegreis. Lees meer op feeling responsible.

Draag jouw steentje bij door, waar mogelijk, rechtstreeks naar jouw bestemming te vliegen. Hoe minder je opstijgt en landt, hoe minder CO2.

Ook voor je vliegtickets ben je bij YourWay2GO aan het goede adres.