Vliegtickets naar Nicaragua

Door de goede samenwerking met verschillende luchtvaartmaatschappijen kunnen wij aantrekkelijke tarieven aanbieden. Uiteraard houden wij daarbij speciale aanbiedingen goed in de gaten. Informeer daarom altijd naar een passende vlucht.

Kies de vlucht die bij je past

Naast prachtige rondreizen kunnen wij ook de internationale vliegtickets voor je regelen. Wel zo gemakkelijk om je hele reis bij YourWay2GO onder te brengen. In geval van vluchtwijzigingen en/of vertragingen kunnen wij je beter assisteren dan wanneer je de vlucht zelf regelt. Wij zorgen ervoor dat je vlucht goed aansluit op jouw reis!

Door de goede samenwerking met verschillende luchtvaartmaatschappijen kunnen wij aantrekkelijke tarieven aanbieden. Uiteraard houden wij speciale aanbiedingen goed in de gaten. Informeer daarom altijd bij ons voor een passende vlucht.

Vliegtickets kunnen wij alleen in combinatie met bouwstenen of rondreizen boeken.

Wil je de vlucht via ons boeken, geef dit dan aan bij het samenstellen van je reis op maat en wij zoeken een bijpassende vlucht en kijken of er nog speciale aanbiedingen zijn.

Luchtvaartmaatschappijen

Er zijn verschillende mogelijkheden om naar Nicaragua te vliegen.

KLM
De Nederlandse luchtvaartmaatschappij KLM vliegt dagelijks van Amsterdam via Panama Stad naar Nicaragua's hoofdstad Managua. De vlucht van Panama Stad naar Managua wordt uitgevoerd door de Panamese maatschappij Copa Airlines.

Als je vanaf Brussel vertrekt, stap je eerst nog eens over in Amsterdam. Het is ook mogelijk dat je het traject Brussel/Antwerpen Amsterdam met de hogesnelheidslijn aflegt, waarna je op Schiphol het vliegtuig neemt.

United Airlines & Delta Airlines
Via één van de grote Amerikaanse luchthavens vlieg je naar Managua met United Airlines of Delta Airlines. Deze luchtvaartmaatschappijen hebben vaak voordelige tarieven en langere overstaptijden. We zoeken wel altijd de beste en voordeligste overstapmogelijkheden voor je uit.

Vliegen via de Verenigde Staten houdt wel in dat je een ESTA (visa waiver) moet aanvragen.

Ook voor je vliegtickets ben je bij YourWay2GO aan het goede adres.