Ons aanbod in Noord-Korea

Overnachten in Noord-Korea

Tijdens je reis door Noord-Korea overnacht je in hotels van verschillende kwaliteit. Een aantal hotels is uitermate eenvoudig. In Noord-Korea zul je je flexibel moeten opstellen, alles kan zomaar anders lopen dan vooraf is besproken.

Internationale trein naar Pyongyang

Veel reizigers naar Noord-Korea reizen per trein van Beijing naar Pyongyang. Dit kan 4x per week met een directe trein en dagelijks met een trein met overstap in de grensplaats Dandong. Voor de avonturiers is er ook een internationale trein van Moskou naar Pyongyang.

Vlucht naar Pyongyang

Door de goede samenwerking met verschillende luchtvaartmaatschappijen kunnen wij aantrekkelijke tarieven aanbieden. Uiteraard houden wij speciale aanbiedingen goed in de gaten. Informeer daarom altijd bij ons voor een passende vlucht.

Reizen in Noord-Korea

Tijdens je reis door Noord-Korea zul je altijd de beschikking hebben over een auto met chauffeur en twee gidsen. Over het algemeen zijn de wegen in Noord-Korea van goede kwaliteit. Ook kun je tegenwoordig met de trein reizen of een binnenlandse vlucht nemen.

Visum voor Noord-Korea

Voor je reis door Noord-Korea zul je moeten beschikken over een visum voor Noord-Korea (en vaak ook China). Als Noord-Korea specialist kan YourWay2GO dit eenvoudig voor je regelen.

Excursies in Noord-Korea

Wij adviseren je graag over de excursiemogelijkheden in Noord-Korea.

Groepsreis naar Noord-Korea

YourWay2GO is gespecialiseerd in individuele reizen naar Noord-Korea. Reis je liever met een groep door Noord-Korea dan kunnen onze collega's van Koning Aap en Shoestring je reis organiseren.