Vliegtickets naar Noord-Korea

Door de goede samenwerking met verschillende luchtvaartmaatschappijen kunnen wij aantrekkelijke tarieven aanbieden. Uiteraard houden wij speciale aanbiedingen goed in de gaten. Informeer daarom altijd bij ons voor een passende vlucht.

Kies de vlucht die bij je past

Naast prachtige rondreizen kunnen wij ook de internationale vliegtickets voor je regelen. Wel zo gemakkelijk om je hele reis bij YourWay2GO onder te brengen. In geval van vluchtwijzigingen en/of vertragingen kunnen wij je beter assisteren dan wanneer je de vlucht zelf regelt. Wij zorgen ervoor dat je vlucht goed aansluit op jouw reis!

Door de goede samenwerking met verschillende luchtvaartmaatschappijen kunnen wij aantrekkelijke tarieven aanbieden. Uiteraard houden wij speciale aanbiedingen goed in de gaten. Informeer daarom altijd bij ons voor een passende vlucht.

Vliegtickets kunnen wij alleen in combinatie met bouwstenen of rondreizen boeken.

Wil je de vlucht via ons boeken, geef dit dan aan bij het samenstellen van je reis op maat en wij zoeken een bijpassende vlucht en kijken of er nog speciale aanbiedingen zijn.

Twee uur vliegen naar een 'andere wereld'

De meeste reizigers zullen de afstand tussen Beijing en Pyongyang per trein of per vliegtuig overbruggen. Voor je vlucht naar Beijing verwijzen we je naar de vliegticketpagina van China

Tussen China en Noord-Korea wordt gevlogen door de luchtvaartmaatschappijen Air China en Air Koryo. De laatste luchtvaartmaatschappij is de officiële luchtvaartmaatschappij van Noord-Korea.  

Twee vliegtuigen van Air Koryo staan niet op de EU zwarte lijst van luchtvaartmaatschappijen. Deze vliegen op het traject Beijing – Pyongyang. De overige vliegtuigen wel. Dit betekent dat YourWay2GO geen binnenlandse vluchten in Noord Korea aanbiedt.  

Wij hebben een grote voorkeur om eerst naar Pyongyang te vliegen en terug naar China te reizen per trein. Zo word je geconfronteerd met het grote contrast tussen China en Noord-Korea en neem je op de terugreis rustig afscheid van dit fascinerend land.   

Vluchtgegevens Beijing - Pyongyang

 Maatschappij   Vluchtnummer   Dag  Vertrek Beijing  Aankomst Pyongyang
 Air Koryo  JS 152  ma, vrij  12.00  14.30
 Air Koryo  JS 152  di, za  13.00  15.30
 Air Koryo  JS 252  do  14.00  16.30
 Air China  CA 121  ma, wo, vr  13.40  15.50


Vluchtgegevens Pyongyang - Beijing

 Maatschappij   Vluchtnummer    Dag  Vertrek Pyongyang  Aankomst Beijing
 Air Koryo  JS 151  ma, di, vrij, za  08.30  10.00
 Air Koryo  JS 251  do  10.00  11.35
 Air China  CA 122  ma, wo, vr  16.50  18.05