Waar slaap je in Oezbekistan en Turkmenistan?

Tijdens je reis door Oezbekistan en Turkmenistan overnacht je in een leuke mix van hotels en homestays. Daarbij we letten op een centrale ligging en authentieke sfeer.

Slapen in Oezbekistan en Turkmenistan

Voor jouw reis naar Oezbekistan en Turkmenistan gaan we uit van centraal gelegen middenklasse hotels. De overnachtingen zijn op basis van logies en ontbijt, waarbij de kamers beschikken over een eigen douche en toilet.

Op sommige plekken, bijvoorbeeld in Darwaza, Kyzylkum en de homestay in Sentyab, is je verblijf een stuk eenvoudiger, gewoon omdat je in een afgelegen woestijn of een bergdorpje verblijft. Het maakt je reis wel een stuk authentieker en het contact met de lokale bevolking is een heel bijzondere ervaring.

Houd er wel rekening mee dat de hotels in Oezbekistan en Turkmenistan misschien net iets anders zijn dan je gewend bent uit andere landen die je hebt bezocht. De hotels in Oezbekistan zijn iets eenvoudiger, maar wel van alle gemakken voorzien. In Turkmenistan zijn veel hotels grootschalig en minder authentiek.