Vliegtickets naar Oezbekistan en Turkmenistan

Door de goede samenwerking met verschillende luchtvaartmaatschappijen kunnen wij aantrekkelijke tarieven aanbieden. Uiteraard houden wij speciale aanbiedingen goed in de gaten. Informeer daarom altijd bij ons voor een passende vlucht.

Kies de vlucht die bij je past

Naast prachtige rondreizen regelen wij met plezier de internationale vliegtickets voor je. Zo breng je de hele reis onder bij YourWay2GO. Wel zo gemakkelijk. Mocht er iets wijzigen aan je vluchtschema, of als je vlucht is vertraagd, dan kunnen wij je daarbij helpen. Wij zorgen ervoor dat alles goed op elkaar aansluit.

Door de jarenlange samenwerking met verschillende luchtvaartmaatschappijen kunnen wij aantrekkelijke tarieven aanbieden. Informeer daarom altijd bij ons voor een passende vlucht. Vliegtickets kunnen wij alleen in combinatie met bouwstenen en/of rondreizen aanbieden.

Wil je dat wij je vlucht voor je organiseren? Geef dat dan aan bij het samenstellen van je reis, en wij checken de speciale aanbiedingen bij het regelen van een passende vlucht.

Vliegtickets naar Oezbekistan en Turkmenistan

Er zijn verschillende manieren om naar Oezbekistan te vliegen:

  • Uzbekistan Airways vliegt vanaf Brussel rechtstreeks naar Tashkent.
  • In samenwerking met Turkish Airlines vliegt Uzbekistan vanaf Amsterdam en Brussel via Istanbul naar Tashkent en Samarkand.
  • Met de Russische maatschappij Aeroflot vlieg je via Moskou naar Tashkent.

Naar Turkmenistan kun je kiezen uit:

  • Turkish Airlines vanaf Amsterdam en Brussel via Istanbul naar Ashgabat.
  • Belavia, een voordeligere optie, via Minsk, Wit-Rusland.

Ook voor je vliegtickets ben je bij YourWay2GO aan het goede adres.