Ons aanbod Peru en Bolivia

Overnachten in Peru en Bolivia

Voor jouw reis door Peru en/of Bolivia gaan uit van centraal gelegen middenklasse hotels op basis van logies en ontbijt. YourWay2GO kan zowel in Peru als in Bolivia speciale plekjes reserveren. Zo kun je bijvoorbeeld bij een lokale familie logeren of overnacht je in sfeervolle jungle accommodaties. 

Vervoer in Peru en Bolivia

Tijdens je reis in Peru en Bolivia zul je vooral gebruik maken van openbare bussen. In Peru zijn het moderne bussen van gerenommeerde busmaatschappijen. De openbare bussen in Bolivia zijn een stuk authentieker: er komen ook veel minder toeristen naar dit land.

Excursies in Peru en Bolivia

In Peru en Bolivia heb je velen excursies die zeker de moeite waard zijn. Soms zijn deze excursies inbegrepen, en anders kun je excursies toevoegen aan je reis en er weer uit halen. Uiteraard adviseren wij je graag.

Vliegtickets naar Peru en Bolivia

Door de goede samenwerking met verschillende luchtvaartmaatschappijen kunnen wij aantrekkelijke tarieven aanbieden. Uiteraard houden wij speciale aanbiedingen goed in de gaten. Informeer daarom altijd bij ons voor een passende vlucht.