Excursies in Peru en Bolivia

In Peru en Bolivia heb je velen excursies die zeker de moeite waard zijn. Soms zijn deze excursies inbegrepen, en anders kun je excursies toevoegen aan je reis en er weer uit halen. Uiteraard adviseren wij je graag.

Excursies in Peru en Bolivia

Bij alle rondreizen op onze website vermelden wij welke excursies je zou kunnen maken. Soms zijn deze excursies inbegrepen, en anders kun je excursies toevoegen aan je reis en er weer uit halen. Uiteraard adviseren wij je graag.

 

Bij het woestijnstadje Nazca kun je in een Cesna over de beroemde Nazca-lijnen vliegen. Vanuit Puno kun je per boot een bezoek brengen aan de Uros-bevolking, een pre-Incavolk dat al eeuwenlang op zelfgebouwde eilanden op het Titicacameer woont. Je kunt zeeleeuwen en pinguïns spotten bij de Islas Ballestas en natuurlijk ga je naar Machu Picchu.

 

In Bolivia bde fantastische bezoek je natuurlijk de zoutvlaktes van Uyuni. We raden je de vierdaagse tour aan die je tot aan de grens met Chili voert door wonderlijk landschap. Neem een kijkje in de eeuwenoude zilvermijnen van Potosí.Of bezoek de weinig bezochte en bijzondere Jezuïtische missies van Chicuitos.

 

Samen met onze lokale agent streven wij ernaar om duurzame excursies aan te bieden. YourWay2GO biedt daarom geen dieronvriendelijke excursies aan.