Vliegtickets naar Peru en Bolivia

Door de goede samenwerking met verschillende luchtvaartmaatschappijen kunnen wij aantrekkelijke tarieven aanbieden. Uiteraard houden wij speciale aanbiedingen goed in de gaten. Informeer daarom altijd bij ons voor een passende vlucht.

Kies de vlucht die bij je past

Naast prachtige rondreizen regelen wij met plezier de internationale vliegtickets voor je. Zo breng je de hele reis onder bij YourWay2GO. Wel zo gemakkelijk. Mocht er iets wijzigen aan je vluchtschema, of als je vlucht is vertraagd, dan kunnen wij je daarbij helpen. Wij zorgen ervoor dat alles goed op elkaar aansluit.

Door de jarenlange samenwerking met verschillende luchtvaartmaatschappijen kunnen wij aantrekkelijke tarieven aanbieden. Informeer daarom altijd bij ons voor een passende vlucht. Vliegtickets kunnen wij alleen in combinatie met bouwstenen en/of rondreizen aanbieden.

Wil je dat wij je vlucht voor je organiseren? Geef dat dan aan bij het samenstellen van je reis, en wij checken de speciale aanbiedingen bij het regelen van een passende vlucht.

Hoe kom je er?

Je kunt op verschillende manieren naar Peru en Bolvia vliegen. De beste startpunten zijn Lima in Peru en Santa Cruz of La Paz in Bolivia. Daar vandaan kun je doorvliegen naar andere bestemmingen in beide landen.

KLM / Air France vliegt van / via Amsterdam en Parijs naar Lima. Daar vandaan zou je kunnen doorvliegen naar La Paz. Als je reis in Santa Cruz begint zou je ook kunnen overstappen in São Paulo of Rio de Janiero in Brazilië.

Een deel van het traject kun je ook per trein afleggen (de Thalys tussen Amsterdam, Brussel en Parijs).

Air Europa en Iberia (vanaf Brussel) vliegen via een overstap in Madrid naar beide landen.

Als je met alle douane- en veiligheidsprocedures geen bezwaar hebt tegen vliegen via de Verenigde Sateten, dan kun je vliegen met Delta, American Airlines en United Airlines Houd er dan rekening mee dat je een ESTA moet aanvragen.

Ook voor je vliegtickets ben je bij YourWay2GO aan het goede adres.